GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Τσάκωνας: «Θα πάω σε κανά γιατρό να μου πει μήπως πέθανα!»

Με αφορμή όσα κυκλοφόρησαν περί...αυτοκτονίας τους, ο ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας δήλωσε: «Θα πάω σε κανά γιατρό να μου πει μήπως πέθανα κ...


Με αφορμή όσα κυκλοφόρησαν περί...αυτοκτονίας τους, ο ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας δήλωσε:
«Θα πάω σε κανά γιατρό να μου πει μήπως πέθανα και δεν το ξέρω» ενώ συνέχισε με χιούμορ λέγοντας «Λες να σου μιλάω από τον άλλο κόσμο και να μη το ξέρω;»
Πάντα ευγενής και χωρίς να συγχυστεί καθόλου, πρόσεθσε:  «Δημοκρατία έχουμε ο καθένας λέει ότι θέλει!». Και γνωστός για το χιούμορ του, είπε και ένα ανέκδοτο: Σε μία χήρα που έκλαιγε γιατί πέθανε ο άντρας της, κάποιος της είπε «μην στενοχωριέστε, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα» και του λέει εκείνη «πόσο χειρότερα»…. «θα μπορούσατε να έχετε πεθάνει εσείς, δεν θα ήταν χειρότερα»!;!

2 σχόλια

  1. Ένα νέο δυσβάσταχτο φόρο θα πληρώσουν οι ασθενείς για την φαρμακευτική και νοσηλευτική τους περίθαλψη.

    Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε χθες στη Βουλή οι ασθενείς θα βάζουν το χέρι στην τσέπη κάθε φορά που παίρνουν ένα φάρμακο ή κάνουν εισαγωγή σε Δημόσιο νοσοκομείο.

    Ειδικότερα στο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι ο ασθενής θα πρέπει να καταβάλλει υπέρ του ΕΟΠΥΥ 1 ευρώ για κάθε συνταγή που εκτελείται .Ενώ για να κάνει εισαγωγή σε Δημόσιο νοσοκομείο θα πρέπει να πληρώνει εισιτήριο 25 ευρώ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα αυτά που αποτελούν πρόταση του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων προς την Τρόικα τίθενται σε εφαρμογή στις 1.1.2014.



    "Οδηγούμαστε σε ασθενείς δύο ταχυτήτων σε αυτούς που θα μπορούν να πληρώσουν για να πάρουν τα φάρμακά τους ή να μπουν στο νοσοκομείο και στους υπόλοιπους που θα είναι πλέον καταδικασμένοι . Οι χρόνιοι πάσχοντες και οι συνταξιούχοι που είναι εξαναγκασμένοι να παίρνουν πολλά φάρμακα για να διατηρήσουν την υγεία τους θα τιμωρούνται με χαράτσι κάθε φορά που πάνε στο φαρμακείο να εκτελέσουν την συνταγή τους. Την ίδια ώρα έχουν πληρώσει από την τσέπη τους για να κλείσουν και το ραντεβού τους με γιατρό του ΕΟΠΠΥ", επισημαίνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας Γιώργος Πατούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΡΗΤΟΡΙΑ, ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ! ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 20 ΚΑΙ ΤΟΥ 30%, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ 20% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση