GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θαύμα!...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ Θυμάστε τον ανεκδιήγητο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ υπουργό του ΓΑΠ, που από κανάλι σε κανάλι εξηγούσ...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/
Θυμάστε τον ανεκδιήγητο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ υπουργό του ΓΑΠ, που από κανάλι σε κανάλι εξηγούσε και ερμήνευε τον τέως αρχηγό για τα καλά των μνημονίων και του ΔΝΤ;
Θυμάστε τον ανεκδιήγητο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ υπουργό που εν μία νυκτί αποφάσισε και...
στήριξε για νέο αρχηγό του τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ως γνήσιο εκφραστή του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη;
Ε… τώρα, η μεταμόρφωση του Σωτήρα έγινε!
Αποφάσισε ότι είναι «αριστερός» κι αντιμνημονιακός και γιατί όχι αρχηγός, σε ότι άφησε η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα ΓΑΠ-Μπενύτο!
Λένε ότι προορίζεται και για αρχηγός της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του νέου ΚΟΔΗΣΟ και σήκωσε αντάρτικο με αυτές τις "πλάτες"!
Βέβαια, νομίζει ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη έχει υποστεί μόνιμη λοβοτομή και έχει ξεχάσει τη θλιβερή πορεία του από κολαούζος του μεν και του δε...
Αμ δε!
Το Λαϊκό Κίνημα δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Δεν αναζητεί Σωτηράκηδες από μουχλιασμένα τρόφιμα κι απ' αυτούς που φιλούσαν κατουρημένες ποδιές!
Θα αρκούσε μια αυτοκριτική, αληθινή αυτοκριτική κι αν όχι μια επιλογή για μοναχισμό σε κάποιο μοναστήρι, ένταξη ως στρατιώτης σε ένα Πατριωτικό Εθνικό Απελευθερωτικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο, χωρίς ταμπέλες δεξιάς κι αριστεράς, που θα δώσει ελπίδα στα όνειρα που μας δολοφόνησαν αυτοί οι μεταμορφωμένοι νέοι σωτήρες!
Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα τέως "σύντροφε"... νυν μνημονιακέ κλώνε!
Νίκος Καζαντζάκης Αδερφοφάδες”: «Η λευτεριά δεν έχει σκοπό. Μήτε βρίσκεται στη γης ετούτη - στη γης ετούτη βρίσκεται μονάχα ο αγώνας για τη λευτεριά. Αγωνιζόμαστε για τα άφταστα, και γι' αυτό ο άνθρωπος έπαψε να είναι ζώο».

2 σχόλια

  1. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.

    ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΝΕΡΓΑ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ.

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ! ΑΘΛΙΟΙ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ολοι εσεις δεν σκεφτεστε οτι το προβλημα της ελλαδας ηταν οι πολιτικες πριν το 2009.μετα το 2009 η μονη πολιτικη ηταν δυστυχως αυτη του μνημονιου.νομιζω οτι μερικοι απο σας ειστε τυφλα φανατικοι κομουνιστες και φασιστες.αλλοιως ειμαι υποχρεωμενος να σας απαλαξω λογω βλακειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση