GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ ξύλο στο... σούπερ μάρκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα ξεκίνησαν όταν η μία από τις δύο κυρίες διαπιστώνει πως το προιόν που θέλει έχει...


Όλα ξεκίνησαν όταν η μία από τις δύο κυρίες διαπιστώνει πως το προιόν που θέλει έχει τελειώσει... Η διπλανή της όμως το έχει! Με γρήγορες κινήσεις βουτάει από το καρότσι το προϊόν και τότε ξεκινάει το μαλλιοτράβηγμα.

1 σχόλιο

  1. Πριν από χρόνια μου έχει συμβεί και μένα . Σε SUPER PARKET που δεν χρησιμοποιούσα καρότσι αλλά καλαθάκια ,το αυτοκίνητο το παρκάριζα έξω από την πόρτα και υπάλληλος με τη ταμία έβαζαν τα ψώνια στις τσάντες και εγώ τα έβαζα στο αυτοκίνητο. Ειχα πάρει 10 μπουκάλια του 1,5 λίτρου εμφιαλωμένο νερό και δεν υπήρχαν άλλα νερά οποιασδήποτε μάρκας στα ράφια , και τα είχα βάλει σε ένα καλάθι , δίπλα στα άλλα καλάθια με τα ψώνια που είχα κάνει και συνέχισα τα άλλα ψώνια της λίστας. Μια κυρία , γύρω στα 35 , πήρε τα 4 μπουκάλια από το καλάθι που τα είχα βάλει . Την κοίταξα , έκείνη έκανε την αδιάφορη . Χαμογέλασα και δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση