GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: «Σταδιακά επιστρέφουμε σε σταθερή τροχιά»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, με τον επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα. «Στα...


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, με τον επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα.
«Σταδιακά επιστρέφουμε σε σταθερή τροχιά» δήλωσε ο κ. Στουρνάρας απευθυνόμενος στον κ. Νταλάρα λίγο πριν ξεκινήσει η κατ’ ιδίαν συνάντησή τους νωρίς το απόγευμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νταλάρα βρίσκεται στην Αθήνα από χθες προκειμένου να συναντηθεί με κυβερνητικά και υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη, ενώ ήταν και ο επίσημος ομιλητής σε εκδήλωση πραγματοποίθηκε σήμερα το μεσημέρι από την Ελληνική Ενωση Τραπεζών στο αμφιθέατρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

1 σχόλιο

  1. Και ποιά είναι η σταθερή τροχιά>??? Οτι μπορουμε να ξανα δανειζόμαστε??? Κανείς δεν έκανε προκοπή με δανεισμούς. Τους τα έφαγαν οι δανειστές. Αρα ερχόμαστε πάλι στον πρωτογενή και δευτερογενή παράγοντα. Όλοι να σπυρουμε να να καταναλώνουμε τα δικά μας προιόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση