GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο σχόλια της "Αυγής"...

 Από τον Μάκη Μηχιώτη.   E ΠΕΙΔΗ Η ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΟΤΟΣ 'Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ... Το ακόλουθο κείμ...


Από τον Μάκη Μηχιώτη.
 
EΠΕΙΔΗ Η ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ" ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΟΤΟΣ 'Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ...
Το ακόλουθο κείμενο προκλήθηκε από δύο απαράδεκτα, από πάσης απόψεως, παραπολιτικά σχόλια του σημερινού φύλλου του κομματικού δελτίου της "ΑΥΓΗΣ":
1. Αυτού με τον τίτλο "Υπουργός παρανομίας", υπογραφόμενο από τον "Κώστα Μαρματάκη-Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ"
2. Αυτού με τον τίτλο: "Το "δεξί χέρι" του ΓΑΠ στο ΥΠΕΞ", άνευ υπογραφής...
Ως προς το πρώτο σχόλιο: Αν ο Κ.Μ. εννοεί μετά λόγου γνώσεως ότι "ο υπουργός Δένδιας της παρανομίας, της αντισυνταγματικής νοοτροπίας, της κατάργησης κάθε δημοκρατικού και πολιτικού δικαιώματος συνεχίζει να προκαλεί", όπως του "καταμαρτυρείται" αναλυτικώς, εν συνεχεία, τότε ο Κ.Μ. και η "Επιτροπή" του, αποτελούν έκφραση ενός ιδιόμορφου παρακράτους της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με Τάγματα Εφόδου, υπό την ευλογία και κάλυψη βουλευτών τους, που επεχείρησαν να "μπαγλαρώσουν" εντεταλμένα αστυνομικά όργανα της Πολιτείας με πολιτική περιβολή, με σχετικά φληναφλήματα που επικαλείται, ώστε να διασκεδάσουν νοοτροπία νταβατζήδων, ανωνύμων βεβαίως. Αν αυτή η πολιτική συμπεριφορά, η οποία δεν διαφέρει και πολύ από την οχλοκρατία, συνιστά την έκφραση της Δημοκρατίας την οποία εννοεί η "κυβέρνηση της Αριστεράς" υπό τον Τσίπρα, τότε οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται να ανησυχούν πολύ περισσότερο γιά αυτό που τους περιμένει! Το δικά τους Τάγματα Εφόδου, εις το αριστερό άκρο του πολιτικού εκκρεμούς είναι "άγια" διότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τα αντίστοιχα της Χρυσής Αυγής είναι κολαστέα. Άντε και...
Ως προς το δεύτερο σχόλιο: Εις ότι αφορά τον πρέσβυ Δημ. Παρασκευόπουλο, ο οποίος ετοποθετήθη από τον Υπουργό των Εξωτερικών, επί κεφαλής του Γραφείου προετοιμασίας της Ελληνικής Προεδρίας εις την ΕΕ γιά το α΄εξάμηνο του 2014 προς τί ο ψόγος; Εις τον εκάστοτε πρωθυπουργό προβλέπεται βάσει κειμένων διατάξεων να λειτουργεί διπλωματικό γραφείο, του οποίου προϊσταται διπλωματικός υπάλληλος με βαθμό πρέσβεως, εν προκειμένω δε, επί πρωθυπουργίας Γιώργου Α. Παπανδρέου (τα αρχικά ΓΑΠ δεν τα αντιλαμβάνεται ο "κοσμάκης" της Αριστεράς) και Λουκά Παπαδήμου ο συγκεκριμένος πρέσβυς. Ποία παρανομία διέπραξε ο πρέσβυς Παρασκευόπουλος και κρίνεται κολαστέος, συνεπώς και ακατάλληλος γιά τη θέση την οποία του ανέθεσε η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ; Αν δεν υπάρχει-και δεν υπάρχει- κολαστέα πράξη του, τότε δεν πρόκειται παρά γιά έκφραση κομματικής μισαλλοδοξίας, εναντίον ανωτάτου διπλωματικού υπαλλήλου ο οποίος υπηρέτησε σε νομοθετημένη θέση. Σχετικώς υπάρχει ηθικό-τουλάχιστον-θέμα με το διπλωματικό σύμβουλο του Τσίπρα νεοπροαχθέντα πρέσβυ Γ. Αϋφαντή, αν συμφωνεί ή όχι με το δημοσίευμα από την "ΑΥΓΗ" του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εις βάρος ανωτέρου συναδέλφου του εις την κορυφή της διπλωματικής ιεραρχίας και οφείλει να μην σιωπήσει. Αν, αντιθέτως, κάποιοι τον προορίζουν γιά τη θέση αυτή, οφείλει να περιμένει μέχρι να αναλάβει "κυβέρνηση της Αριστεράς" και ο τότε Υπουργός των Εξωτερικών να τον επιλέξει εις βάρος του πρέσβεως Παρασκευόπουλου και υπό την οίκοθεν προϋπόθεση θα συνεχίσει να αποτελεί κράτος-μέλος της ΕΕ. Εν πάση περιπτώσει η επίθεση της "ΑΥΓΗΣ" κατά του πρέσβεως δεν είναι διόλου αθώα. Τουναντίον προμηνύει δίωξεις υπαλλήλων της Διπλωματικής Υπηρεσίας του κράτους, από τυχόν "κυβέρνηση της Αριστεράς", βάσει κομματικών κριτηρίων, κατά το πρότυπο κομματικών διώξεων εναντίον μη αρεστών εις τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως ζήσαμε ακόμη και εσχάτως εις την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας. Υποθέτω ότι η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων θα επιληφθεί του θέματος.
ΥΓ: Ως προς το θέμα των φωτογραφιών των "ασφαλιτών" φροντίδι ΣΥΡΙΖΑιοφρουρών και την εν συνεχεία ανάρτησή τους από τον ιστότοπο left.gr, συνεπώς την στοχοποίηση τους (η λογοκρισία της "ΑΥΓΗΣ" έθεσε τη διατύπωση εντός εισαγωγικών γιά προφανείς λόγους) η χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας αποτελεί κόλαφο. Αλλά τέτοιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν!

2 σχόλια

  1. Πιο πολύ ξεφτιλίστηκαν οι ψευτοθρησκευόμενοι και ψευτοπατριώτες και ψευτοαντιμνημονιακοί βουλευτές της ΝΔ ( Πολύδωρας, Γκιουλέκας, Βλάχος και όσοι ψήφισαν κατά του μνημονίου το Φεβρουάριο και επέστρεψαν για τις καρέκλες )!
    Επίσης ξεφτιλίστηκαν οι Ψαριανός και Βασ. Οικονόμου που πούλησε αντιμνημονιακή ρητορεία 2 χρονάκια και τώρα έγινε ΦΑΝ του μνημονίου 3 !
    Να τους χαιρόμαστε, κυρίως οι ψηφοφόροι τους ! Και στη Βόρεια Ελλάδα, και στην Ήπειρο, τώρα που άρχισαν τα κρύα και το ... δαγκωνουν, να μη διαμαρτύρονται. Ψηφοφόροι και στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι. Κανένας να μη διαμαρτύρετε : κρυώστε, αρρωστήστε, τρέξτε να βρείτε γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και φάρμακαι και πληρωστε τους 153 του πολυνομοσχεδίου και τους περισσότερους ( μαζί και ο κολαούζος Φώτης ) του προϋπολογισμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Μηχιωτη

    Μεχρι σημερα σε καθε απεργιακη
    εκδηλωση τους "μπαχαλακηδες" τους
    φορτωνεται ο ΣΥΡΙΖΑ !!!!!
    Σε καποια διαδηλωση αν θυμασται
    καποια παληκαρια υπο την προστασια
    των Ματ με λοστους στα χερια
    φωτογραφιθηκαν ......στα σκαλια
    της βουλης (εργαζομενοι στα ΜΜΜ)!!

    Γιατι αυτος που ριχνει μολοτωφ
    να μην ειναι προβοκατορας πληρωμενος , ποιος ο λογος να
    υπαρχουν αστυνομικοι με πολιτικα
    σε συγκεντρωσεις και μαλιστα
    οπλισμενοι ......αν γινει καποιο..
    ......ΛΑΘΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση