GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηδενική η ανάπτυξη της οικονομίας στα Σκόπια...

Η Κεντρική Τράπεζα της ΠΓΔΜ αναθεώρησε επί τα χείρω τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας. Όπως ανέφερε την Πέμ...

Η Κεντρική Τράπεζα της ΠΓΔΜ αναθεώρησε επί τα χείρω τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας.
Όπως ανέφερε την Πέμπτη ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της ΠΓΔΜ, Ντιμίταρ Μπόγκοβ, η ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας για το 2012 θα είναι μηδενική. Η Κεντρική Τράπεζα, στην προηγούμενη πρόβλεψη της είχε κάνει λόγο για ρυθμό ανάπτυξης 1%.
Για το 2013, η Κεντρική Τράπεζα της ΠΓΔΜ προβλέπει ανάπτυξη της οικονομίας κατά 2,6% και για το 2014 κατά 3,4%.
Υπενθυμίζεται ότι η οικονομία της ΠΓΔΜ έχει εισέλθει σε ύφεση, καθώς ο ρυθμός αύξησης του ΑΕΠ της χώρας είχε αρνητικό πρόσημο για δεύτερο συνεχές τρίμηνο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, το δεύτερο τρίμηνο του 2012 το ΑΕΠ της χώρας μειώθηκε κατά 0,9%, ενώ το πρώτο τρίμηνο μειώθηκε κατά 1,4%.
Σύμφωνα με τον κ.Μπόγκοβ, ο πληθωρισμός στην ΠΓΔΜ θα κυμανθεί στο 3,4% το 2012, ενώ το 2013 θα ανέλθει στο 3,5%.
Οι αρχικές εκτιμήσεις της Κεντρικής Τράπεζας της ΠΓΔΜ ανέφεραν ότι ο πληθωρισμός στη χώρα για το 2012 θα ανερχόταν στο 2,2%.

4 σχόλια

  1. Από τα 31 δισ. ευρώ τα 24 δισ ευρώ θα πάνε στις Τράπεζες και τα υπόλοιπα για αποπληρωμή τόκων άλλων δανείων. Γι' αυτό και οι βουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κα ΔΗΜΑΡ ( κωλοτουμπες ) το σκέφτονται το ΝΑΙ ! Για τις Τράπεζες ! Στα @@ τους, εσύ, τα παιδιά σου, οι γονείς σου, τα φάρμακά σου, ο γιατρος σου. Γραμμένο σε έχουν, Νεοδημοκράτη, Πασοκτζή, Αριστερέ ! Καρφάκι δεν τους καίγεται αν χάσεις το σπίτι σου, τη δουλειά σου, τη ζωή σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ [ ΣΚΟΠΙΑ]ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΒΑΒΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΔΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ,ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΚΤΗΝΗ ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΈΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ,ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΜΟ ΜΑΣ .ΟΥΣΤ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑ .ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση