GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αληθινή «Ωραία Κοιμωμένη»

Κοιμάται 19 ώρες την ημέρα και κάποτε έπεσε σε λήθαργο, χωρίς διακοπή, για 64 ημέρες! Η 17χρονη Αμερικανίδα, Νικόλ Ντίλιεν υποφέρει από ...

Κοιμάται 19 ώρες την ημέρα και κάποτε έπεσε σε λήθαργο, χωρίς διακοπή, για 64 ημέρες! Η 17χρονη Αμερικανίδα, Νικόλ Ντίλιεν υποφέρει από μία πολύ σπάνια διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο Kleine-Levin και την αναγκάζει να κοιμάται για πολύ μεγάλα διαστήματα.
Η Νικόλ μπορεί να προκαλεί ζήλια σε ανθρώπους που υποφέρουν από αϋπνία, όμως τα συμπτώματα της διαταραχής είναι πολύ ενοχλητικά για μία έφηβη που θέλει να απολαύσει τη ζωή της. Ακόμη και όταν είναι ξύπνια η Νικόλ μπορεί να υποφέρει από παραισθήσεις και απώλεια προσανατολισμού.
Τα «επεισόδια ύπνου» της Νικόλ διαρκούν συνήθως αρκετές ημέρες. Όταν κοιμάται η κατάστασή της μοιάζει με τον λήθαργο στον οποίο πέφτουν τα ζώα το χειμώνα.
Το θετικό είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στα ιατρικά χρονικά, η διαταραχή εξαφανίστηκε από μόνη της, μετά από μερικά χρόνια. Μέχρι τότε, η Νικόλ θα είναι… η «Ωραία Κοιμωμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση