GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο Σπύρος Καρατζαφέρης...

Ελεύθερος είναι και πάλι ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης. Εξερχόμενος του νοσοκομείου μετά την αποφυλάκισή του προέβη στις παρακάτω δ...

Ελεύθερος είναι και πάλι ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης. Εξερχόμενος του νοσοκομείου μετά την αποφυλάκισή του προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: «είμαι ελεύθερος, τώρα αρχίζει η «προφυλάκιση» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Θα υλοποιήσω την υπόσχεση που έχω δώσει στους τηλεθεατές και αύριο, Σάββατο, με έκτακτο Εκ- Κεντρικό Δελτίο στο ΑΡΤ TV, στις 8 το βράδυ θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις μέσα από τα έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που κατόρθωσαν ηλεκτρονικά να συλλέξουν οι anonymous.
Παράλληλα, έσπευσε στις εγκαταστάσεις του ΑΡΤ TV, και εισέβαλλε στην κυριολεξία στην εκπομπή του αδερφού του Γιώργου, την ώρα που αυτή ήταν στον αέρα!
Ο κ. Καρατζαφέρης εμφανώς εκνευρισμένος, τα είπε έξω από τα δόντια και ανακοίνωσε πως τα έγγραφα θα δούν το φως της δημοσιότητας και μάλιστα άμεσα, δηλαδή αύριο το βράδυ, με έκτακτο Εκ-Κεντρικό Δελτίο στις 8 το βράδυ από τη συχνότητα του ΑΡΤ.
Τα χιλιάδες έγγραφα αποδεικνύουν το τι συνέβη από τις κυβερνήσεις και πως οδηγηθήκαμε στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού από σφάλματα, παραλήψεις και πολιτικές προδοσίες ελληνικών κυβερνήσεων.
ΠΗΓΗ: spirospero.gr

6 σχόλια

  1. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν σε ξαναβαλουν στ'αληθεια μεσα δεν θα υπαρχει αλλος Ανρεας παπανδρεου να σε βγαλει εξω?? Το θυμασαι το περιστατικο νομιζω αλλα παρολα ταυτα εσυ τον σκυλλοβριζες καθε μερα, τετοιος εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα ειναι δυνατον να καθυβρυζετε εναν ηρωα της δημοσιογραφιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. της παπαρολογίας

    θα ήθελες να πεις και μπέρδεύτηκες, ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπύρο επάνω τους ξέσκισε τα τα Παπανδρεοσαμαράκια άν τολμήσουν τώρα ας σε πειράξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6,33..πολύ ηλίθιος εεεεε....

    πάρα πολύ..εε....

    φαίνεται, φαίνεται.. ρε μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση