GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και άλλος Έλληνας τραγουδιστής σε ψυχιατρική κλινική

Ακόμα ένας τραγουδιστής βρίσκεται υπό ψυχολογική και ψυχιατρική υποστήριξη...


Ακόμα ένας τραγουδιστής βρίσκεται υπό ψυχολογική και ψυχιατρική υποστήριξη...
μετά από βαριάς μορφής κατάθλιψης.
Σύμφωνα με το showtime-cy, o εν λόγω τραγουδιστής, που μεσουρανούσε για τουλάχιστον δύο δεκαετίες, αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την επίβλεψη ψυχιάτρου αλλά και θεραπείας προκειμένου να αποβάλει από πάνω του τη βαριάς μορφής κατάθλιψης που τον περικύκλωσε.Για δύο τουλάχιστον δεκαετίες ήταν πρώτο όνομα στο χώρο του πενταγράμμου, οι μετοχές του ήταν για αρκετά χρόνια στα ύψη. Όμως, τον τελευταίο καιρό η μία καταστροφή διαδέχτηκε την άλλη τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του και τον έκαναν.. ράκος.
Οι επαγγελματικές απορρίψεις, οι αλλαγές στο χώρο του πενταγράμμου μετά την κρίση, αλλά και οι ερωτικές του απογοητεύσεις τον οδήγησαν στα πιο άθλια μονοπάτια, ρίχνοντας τον εξ ολοκλήρου στο ποτό και στην κατάχρηση. Όσο κι αν κάποια άτομα από το περιβάλλον του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, οι νύχτες μοναξιάς και απομόνωσης τον έφεραν να μην μπορεί να ξεκόψει από τις κακές συνήθειες... Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του και να αποβάλει από πάνω του τις αυτοκτονικές τάσεις που τον έχουν κυριεύσει. Ο τραγουδιστής βρίσκεται ίσως στην χειρότερη φάση της καριέρας αλλά και της προσωπικής του ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση