GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσπρωτία: Τεράστια ποσότητα κάνναβης ανακάλυψαν οι αστυνομικοί

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε χθες σε δασώδη – απόκρημνη περιοχή στη Λίστα Θεσπρωτίας, ιδιαίτερα μεγάλη πο...

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε χθες σε δασώδη – απόκρημνη περιοχή στη Λίστα Θεσπρωτίας, ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που ξεπερνά τα 883 κιλά.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ενώ συνέδραμαν και αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν και περισυλλέγησαν είκοσι πέντε σάκοι, με 790 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 883 κιλών και 445 γραμμαρίων.
Ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενδεχομένως σχετίζονται με την υπόθεση .
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση