GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπαδημούλης εναντίον Λαφαζάνη για "αυτογκόλ"...

Τα βέλη του στον Παναγιώτη Λαφαζάνη έριξε μέσα από το twitter ο επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για τα όσα υποστήριξε ό...

Τα βέλη του στον Παναγιώτη Λαφαζάνη έριξε μέσα από το twitter ο επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για τα όσα υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος για κυβερνητικές ευθύνες. Έγραψε: "Οι καιροι απαιτούν απο το ΣΥΡΙΖΑ πρωτοβουλίες, συλλογικότητα, αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και ευθύνη. Προσοχή στα αυτογκόλ και τις πεπονόφλουδες".

2 σχόλια

  1. Γλώσσα λανθάνουσα , λέγει την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό !!!
    Θα κυβερνήσουμε με τις θέσεις μας...
    Αλλά ΑΝ δεν αρέσουν..Τις αλλάζουμε.

    ΤΣΙΠΡΑΣ VS ΤΣΙΠΡΑΣ video
    Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιούν 2012 από Ομάδα Αλήθειας

    Η "ευελικτη" πολιτικη θεση του Τσιπρα για το μνημονιο ειναι το λιγοτερο σε σχεση με τις πραγματικες (ανθελληνικες) πολιτικες πεποιθησεις.

    Mην περιμενετε να τις ακουσετε στα τηλεοπτικα παραθυρα, τις λενε ομως μεταξυ τους κι αυτο φτανει για να ειναι επικινδυνοι..


    Βόμβα Λαφαζάνη: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»- VIDEO

    «Ρουκέτα» εξαπέλυσε πρωί πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, τόσο κατά του κόμματός του, όσο και κατά του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.

    Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας έχει ξεκινήσει μια μεγάλη πορεία και περιοδεύει σε όλη τη χώρα, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την πτώση της κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών, ο κ. Λαφαζάνης είπε μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1:

    «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».

    Η δήλωση αυτή έχει ήδη προκαλέσει συναγερμό στο επιτελείο του κ. Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου, καθώς ορισμένοι εκτιμούν ότι μόνον τυχαία δεν είναι.
    Πιστεύουν ότι εντάσσεται στον ακήρυκτο πόλεμο που σοβεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ από όσους είναι αντίθετοι στην προσπάθεια του κ. Τσίπρα να τον μετεξελίξει σε ένα ενιαίο κόμμα μέσα από το συνέδριο που θα γίνει σε λίγους μήνες.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαφαζάνης ως επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος αντιτάσσεται σε αυτή την επιλογή.

    Σε πλήρη αντιδιαστολή πάντως ο Δ. Στρατούλης δήλωσε σχεδόν παράλληλα από τον ΣΚΑΪ ότι «θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε να κυβερνήσουμε».

    Του ξέφυγε του Λαφαζάνη:
    «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»..

    Να θεωρήσουμε ότι θα τιμωρηθεί σύμφωνα μεΙΣΛΑΜΙΚΑ ήθη του Σύριζα...
    " εις θάνατον δια λιθοβολισμού" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση