GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βίαιη ανακατανομή δημοσίων υπαλλήλων»

Για βίαιη ανακατανομή δημοσίων υπαλλήλων κάνει λόγο η τομεάρχης διοικητικής μεταρρύθμισης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη ανα...

Για βίαιη ανακατανομή δημοσίων υπαλλήλων κάνει λόγο η τομεάρχης διοικητικής μεταρρύθμισης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στο πρόγραμμα κινητικότητας που θα εφαρμοστεί στο Δημόσιο.
Όπως αναφέρει, ο Αντώνης Μανιτάκης πέρασε διάταξη στο τελευταίο πολυνομοσχέδιο που προβλέπει κύματα μαζικών αποσπάσεων, μετακινήσεων και μετατάξεων δημοσίων υπαλλήλων με άγνωστες διαδικασίες και θολές σκοπιμότητες.
«Και αυτό», συνεχίζει, «γιατί παραπέμπει στην έκδοση υπουργικής απόφασης που θα ξεκαθαρίσει τους στόχους και τα θύματα της πιο βίαιης ανακατανομής προσωπικού του Δημοσίου που έγινε ποτέ».
Η κ. Χρυσοβελώνη εξηγεί ότι μιλά για βίαιη ανακατανομή, αφού όπως αναφέρει, «οι δημόσιοι υπάλληλοι θα οφείλουν να την αποδεχθούν ακόμα και επί ποινή απόλυσης, το μέτρο της αναγκαστικής αλλαγής θα λαμβάνεται με την υπογραφή μόνο του κ. Μανιτάκη και χωρίς την απαραίτητη συναίνεση του υπαλλήλου».
«Έτσι», συμπληρώνει, «πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι θα υποβάλλονται στο τεράστιο έξοδο της μετακόμισης ή ακόμη και θα εξαναγκάζονται να αφήσουν πίσω τις οικογένειες τους όταν καλούνται ξαφνικά να μετακινηθούν υποχρεωτικά σε κάποια άλλη πόλη, χωρίς βέβαια να διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα να κρατούν δυο σπίτια ταυτόχρονα».

4 σχόλια

  1. Να παραιτηθούν και να βγουν στην αγορά εργασίας αν δεν τους συμφέρει,ως πότε θα πληρώνουμε το προνόμιο της μονιμότητας στο δημόσιο;

    Και ένα σχόλιο γιά τους Ανεξ.Ελλ:
    Γιά κοίτα που οι Δ.Υ. απέκτησαν και συνήγορο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολύς ανδρεοπαπανδρεϊσμός βαράει. Άγρια.

    Και τα τέκνα αυτού, ο εμβολιασμένος με ΠΑΣΟΚοσυνδικάλες ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι δίνουν ρεσιτάλ λαϊκισμού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θά πεί ανακατανομή?δεν κατάλαβα?ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ τι θα πει μονιμοτητα?και γιατι νατην εχουν μονο οι δημοσιοι υπαληλοι?ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛ. ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση