GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα και πρωτοβουλία

Η 520 Barcode Hellas εκδίδει και διαχειρίζεται τους διεθνώς μοναδικούς κωδικούς αριθμούς barcode από 520 για λογαριασμό των ελληνικών επ...

Η 520 Barcode Hellas εκδίδει και διαχειρίζεται τους διεθνώς μοναδικούς κωδικούς αριθμούς barcode από 520 για λογαριασμό των ελληνικών επιχειρήσεων.
10 + 1 λόγοι για να αποκτήσετε barcode 520.
1. Γιατί με το barcode 520 αποκτάτε μια μοναδική ελληνική και διεθνή ταυτότητα στα προϊόντα σας, που εξασφαλίζει με ακρίβεια και ασφάλεια τη μετάδοση όλων των πληροφοριών που σας αφορούν κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
2. Γιατί οι κωδικοί barcode με το πρόθεμα 520 διακρίνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων, αποτελώντας τη διεθνή ταυτότητα και αξιόπιστο στοιχείο αναγνώρισης των προϊόντων που παράγονται από τις επιχειρήσεις αυτές στην Ελλάδα.
3. Γιατί συμπεριλαμβάνεστε στις 4.800 ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού δημοσίου, που παράγουν, διακινούν, εισάγουν ή εξάγουν δεκάδες χιλιάδες ελληνικά προϊόντα σε ολόκληρο τον κόσμο.
4. Γιατί δημιουργείτε μόνοι σας on line, γρήγορα και απλά, barcode με πρόθεμα 520, μέσω της υπηρεσίας μας στην ιστοσελίδα www.520barcodehellas.com.
5. Γιατί κατοχυρώνετε τη μοναδικότητα, την εγκυρότητα και την αυθεντικότητα των κωδικών 520 με την πιστοποίηση Βarcode Verification Service που μόνο η 520 Barcode Hellas εκδίδει.
6. Γιατί συμμετέχετε στην i520.gr, την online Διεθνή Βάση Κωδικών Barcode των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων (International Barcode Registry), εξασφαλίζοντας την προβολή σας σε ολόκληρο τον κόσμο.
7. Γιατί έχετε διαρκή δωρεάν Τεχνική υποστήριξη από το Helpdesk μας σε όλα τα θέματα κωδικοποίησης, σήμανσης/barcoding και EDI/XML, καθώς και τεχνικές συμβουλές για το σχεδιασμό εφαρμογών.
8. Γιατί απολαμβάνετε δωρεάν νομική κάλυψη σε περιπτώσεις παράτυπης χρήσης κωδικών.
9. Γιατί ενισχύετε τον ελληνικό χαρακτήρα του συστήματος διαχείρισης των barcode, πολλαπλασιάζετε διεθνώς την ισχύ των κωδικών barcode 520 και αποτρέπετε τον αφελληνισμό του συστήματος διαχείρισης barcode και τη δημιουργία μονοπωλίου, δηλαδή τον έλεγχο της διακίνησης των ελληνικών προϊόντων από ξένα συμφέροντα.
10. Γιατί είστε συνδρομητής σε μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα και πρωτοβουλία.
+1… Γιατί η 520 Barcode Hellas ως ΕΛΚΕΣΗΠ, έφερε πρώτη το διεθνές σύστημα των barcode στην Ελλάδα και από το 1985 έως και σήμερα, έχει εκδώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των barcode των ελληνικών προϊόντων, που διακινούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την 520 Barcode Hellas στο 210 8082062 και στο info@520barcodehellas.com ή επισκεφτείτε το www.520barcodehellas.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση