GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρατά επιφυλάξεις η ΔΗΜΑΡ και για την ψήφιση του προϋπολογισμού

Αλλαγή στάσης σήμερα από τη ΔΗΜΑΡ για το αν θα ψηφίσει ή όχι τον προϋπολογισμό καθώς μέχρι χθες βουλευτές και στελέχη του κόμματος δήλω...

Αλλαγή στάσης σήμερα από τη ΔΗΜΑΡ για το αν θα ψηφίσει ή όχι τον προϋπολογισμό καθώς μέχρι χθες βουλευτές και στελέχη του κόμματος δήλωναν δημοσίως ότι θα ψηφίσουν θετικά τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης σήμερα αυτή η στάση μετατράπηκε σε επιφυλάξεις…
Η εισηγήτρια της ΔΗΜΑΡ Ασημινα Ξηροτύρη απαντώντας στην κριτική που της άσκησε νωρίτερα ο Φίλιππος Σαχανιδης είπε: «Δεν είναι ότι λέμε παιχνίδια, ούτε ανάγκη ξεκούρασης κ. Σαχινίδη, είναι επανιεράρχηση προτεραιοτήτων που πρέπει να κάνετε κι εσείς».
Η κ.Ξηροτύρη δικαιολόγησε τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση λέγοντας «εμείς ως δύναμη ευθύνης συμμετέχουμε στην κυβέρνηση για να απαγκιστρωθεί από τους επαχθείς όρους του μνημονίου και όχι για να εφαρμόζουμε την δική σας πολιτική των μνημονίων. Η υποστήριξη μας έχει αντίκρισμα, αλλά πρέπει να έχει και για τον Έλληνα πολίτη τον λαό , τον εργαζόμενο και έτσι επιμένουμε στα θέματα των εργασιακών. Εμείς λέμε οχι σε άλλες περικοπές και ζητάμε να εξυγιανθεί το κράτος.Εκφράζουμε τις επιφυλάξεις μας για τον προϋπολογισμό και θα οριστικοποιήσουμε τη στάση μας κατά την συζήτηση στην ολομέλεια.
kafeneio-gr.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.

    ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΝΕΡΓΑ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ.

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ! ΑΘΛΙΟΙ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση