GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιφνιδιαστικές συναντήσεις Σαμαρά με Βενιζέλο και Κουβέλη

Μετά  την  ολοκλήρωση  της  συνεδρίασης της   κοινοβουλευτικής ομάδας  της  Νέας  Δημοκρατίας  στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρο...


Μετά  την  ολοκλήρωση  της  συνεδρίασης της   κοινοβουλευτικής ομάδας  της  Νέας  Δημοκρατίας  στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Η συνάντηση των δυο αρχηγών θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πέρα των άλλων θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις απώλειες που θα έχει στην κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης.
Ακολούθως ο κ. Σαμαράς θα συναντήσει τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, σε μία τελευταία προσπάθεια να βρεθεί λύση στο θέμα των εργασιακών.

3 σχόλια

  1. Ως γονιός, καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς να μη ψηφίσουν, αύριο Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, την ΠΑΣΚ και την παράταξη της ΔΗΜΑΡ. Ψηφίστε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, αριστερά σχήματα, χριστ. εναλλ. κίνηση εκπαιδευτικών, ότι άλλο, όχι, όμως τις 3 παρατάξεις των 3 κομμάτων της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ φτιάχνονται νόμοι, που στη συνέχεια νομιμοποιούν πολλά πράγματα.
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είναι τεχνίτης σ’ αυτά, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση