GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπανδρέου επιστρέφει για να ψηφίσει

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Αθήνα για να είναι παρών και να ψηφίσει στην αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή. Ο πρώην ...

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Αθήνα για να είναι παρών και να ψηφίσει στην αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή.
Ο πρώην πρωθυπουργός είχε προσκληθεί και επρόκειτο να μιλήσει σε δείπνο, αύριο το βράδι, στο Τορόντο του Καναδά. Ωστόσο, αυτή η προοπτική είχε προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια, παρόλο που ο Γ. Παπανδρέου είχε ζητήσει και είχε λάβει σχετική άδεια.
Έτσι, ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα είναι στο Τορόντο, αλλά στην Αθήνα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι τιμές για τη συμμετοχή του κοινού στην εκδήλωση όπου θα μιλούσε ο Γ. Παπανδρέου.
Η τιμή κατ’ άτομο είχε διαμορφωθεί από τα 190 έως τα 430 δολάρια. Αν, όμως, κάποιος ενδιαφερόταν να κλείσει ένα τραπέζι για οχτώ θα έπρεπε να πληρώσει 2.825 δολάρια!

6 σχόλια

  1. Να κληθεί για εξηγήσεις για τη λίστα ΛαΓκάρντ πριν την κάνει οριστικά, όταν θα σφίξουν για καλά οι κώλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Politis, Ασε τις μαλακιες και προσγειωσου. Δεν ακουσε εδω και πολλους μηνες που ολοι γραφουν και συζητουν οτι η Ελβετια εφαγε τον Παπανδρεου και μαλιστα απο ανθρωπους μεσα απο το κομμα του?? Αρα αλλων οι κωλοι θα σφυξουν μολις ανοιξει η υποθεση για τα καλα. Λιγο υπομονη να εχεις αν δεν εισαι τοοοοσο εμπαθης γιατι ανιδεος εισαι συγουροα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 6 ΝΟΕ 2012 4:33:00 Μ.Μ., ίσως έχεις δίκιο...
    Γιαυτό μέχρι να σφίξουν οι κώλοι θα αρκεσθώ στο να παίρνω μαθήματα ορθογραφίας από τα σχόλιά σου.ΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΡΗΤΟΡΙΑ, ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ! ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 20 ΚΑΙ ΤΟΥ 30%, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ 20% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα ελεύθερος κυκλοφορεί ο γιωργάκης;
    Ε τότε πολύ καλά μας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση