GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρ. Παπακαλιάτης: Το κόψιμο του φιλιού στην ΕΡΤ ήταν καφρίλα μιας μερίδας ηλίθιων ανθρώπων

Για το ομοφυλοφιλικό φιλί που λογοκρίθηκε στην ΕΡΤ μίλησε μεταξύ άλλων στην "Athens Voice" ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. "Θ...

Για το ομοφυλοφιλικό φιλί που λογοκρίθηκε στην ΕΡΤ μίλησε μεταξύ άλλων στην "Athens Voice" ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
"Θεωρώ ότι είναι θέμα μιας μερίδας ηλιθίων αντιεπαγγελματιών. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κόψεις και να λογοκρίνεις ένα ξένο προϊόν το οποίο σου έχει δοθεί και σαν δώρο, γιατί το έχεις αγοράσει πολύ φθηνά και αντί να το έχεις σαν κόσμημα μπαίνεις και του κάνεις μοντάζ, πρέπει να είσαι από αντιεπαγγελματίας – το λιγότερο – έως κάφρος! Νομίζω ότι στην ελληνική κοινωνία υπάρχει γενικότερη κρίση αξιών, σκέψης και αξιοπρέπειας. Αν το καταλάβουμε, τότε ίσως πάμε μπροστά", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

5 σχόλια

  1. Ίσως πάμε από πίσω....ήθελες να πεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάνε όλοι. Και οι επιδοτούμενοι καραγκιοζοπαίχτες. Των κωλοσήριαλ. Των κωλοκαλλιτεχνών της εργατικής εστίας. Του επιδοτούμενου "πολιτισμού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¨οσοι δεν συμμερίζονται τον προοδευτισμό του λεβεντόπαιδου είναι κάφροι. Αυτονόητο δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαγείρεψε η "Αλλαγή" "πολιτισμό". Η συνταγή: βάζεις μερικά εκατομμύρια επιδοτήσεις στα θέατρα/θιάσους. Βάζεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πληρωμένα εισιτήρια εργατικής εστίας. Βάζεις και ολίγην επιδότηση κινηματογράφου. Και ολίγη διαφήμιση. Και μαϊντανούς σε τηλεοπτικές εκπομπές. Μετά φίλοι κρατικοί εργολάβοι-καναλάρχες για να πουλήσουν διαφήμιση στήνουν ελληνικά dynasty και παρόμοιες αναγούλες.

    Έτσι δένει το γλυκό. Και φτιάχνεις χιλιάδες "καλλιτέχνες" προοδευτικούς και προβληματισμένους που βαράνε το ζουρνά όπως πρέπει. Όταν πρέπει. Εκεί που πρέπει.

    Τώρα που ξεμείναμε από μίζα, παραλογιστήκανε. Και λένε όποια μαλακία τους κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κοβετε την ΕΡΤ λεω εγώ:

    Αηδια καταντησε, χωρια οι σπαταλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση