GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την εξέταση της δικογραφίας Ρουμελιώτη από την Ολομέλεια θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Να εξετασθεί από την Ολομέλεια της Βουλής η δικογραφία Ρουμελιώτη θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν απορριφθεί η σημερινή πρότασή του για σύσταση ...

Να εξετασθεί από την Ολομέλεια της Βουλής η δικογραφία Ρουμελιώτη θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν απορριφθεί η σημερινή πρότασή του για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, όπως δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Διευκρίνισε, πάντως, προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι η όποια απόφαση, θα ληφθεί μετά από ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση του φακέλου της δικογραφίας.
Ο κ. Παπαδημούλης δεν απέκλεισε ότι το κόμμα του θα προχωρήσει σε πρόταση για συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ σημείωσε ότι για την κατάθεση πρότασης Προανακριτικής Επιτροπής απαιτούνται 30 υπογραφές βουλευτών και Εξεταστικής 60. Πρόσθεσε δε, ότι η συζήτησή της πρέπει να οριστεί εντός 15 ημερών, «όχι τρεις μήνες που έκανε να συζητηθεί η σημερινή».

1 σχόλιο

  1. Με την ΝΔ στην αντιπολίτευση είχα διατυπώσει και εδώ την άποψη ότι η δέσμευση περί Εξεταστικής είναι λάθος. Εξεταστικές γίνονται για αναζήτηση ΠΟΙΝΙΚΩΝ ευθυνών.

    Το ξέρω και το ξέρετε ότι ποινικές ευθύνες και αν ακόμα υπάρχουν είναι αδύνατον να αποδειχθούν. Ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του εγκλημάτησαν κατά της χώρας κάνοντας απολύτως ηλίθιες επιλογές πριν καν ανέβουν στην εξουσία.
    Ως κυβέρνηση τις συνέχισαν αλλά μια Εξεταστική δεν θα κατέληγε πουθενά.
    Ή
    μάλλον θα κατέληγε σε καμμιά δεκαριά διαφορετικά πορίσματα.

    Ακόμα και σε ένα Ειδικό Δικαστήριο να έφθανε η υπόθεση (εξαιρετικά απίθανο) θα φθάναμε σε μια πανηγυρική αθώωση του Παπανδρέου, στην ηρωοποίηση του και όλοι πάλι θα μιλούσαν για κουκούλωμα. Το παιχνιδάκι με τις Εξεταστικές Επιτροπές πρέπει να σταματήσει. Μονάχα για κομματικά παιχνίδια προσφέρεται.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Σταθάς, ο Ταμήλος, ο Τατσόπολος,
    ο Κασιδιάρης, ο Δημαράς, ο Χαικάλης, ο Πάντζας, ο Μιχελογιαννάκης κλπ ΝΟΥΜΕΡΑ, σε καθήκοντα δικαστού!!!
    Ας γελάσω !!!!

    Πέραν αυτού σήμερα έχουμε μια τρικομματική Κυβέρνηση κι έχουμε το κεφάλι μας μόλις έξω από το νερό.
    Μια Εξεταστική εκ των πραγμάτων θα την διέλυε. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.

    Αν η ΝΔ ήταν αυτοδύναμη τότε μόνο θα μπορούσε κάποιος να απαιτήσει να τηρήσει την προεκλογική της δέσμευση (που επαναλαμβάνω και πάλι κακώς την ανέλαβε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση