GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεξάρτητοι Έλληνες:”Να παραιτηθεί ο Τραγάκης“...

Στην δήλωσή του ο κ. Κουίκ είπε: «Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της σημερινής κρίσιμης ονομαστικής ψηφοφορίας στη...


Στην δήλωσή του ο κ. Κουίκ είπε: «Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της σημερινής κρίσιμης ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή ο πρώτος Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Ιωάννης Τραγάκης, διαβάζοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το άρθρο 4 ανακοίνωσε ότι έχει υπερψηφιστεί. Την ίδια στιγμή αντέδρασα ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και παρ’ όλο που είχαμε κλειστά μικρόφωνα του φώναξα ότι «αυτό δεν περνάει».
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, μου απάντησε από το δικό του ανοικτό μικρόφωνο ότι δεν γνωρίζω τον Κανονισμό, προσβάλλοντάς με και ως Βουλευτή αλλά πάνω απ’ όλα ως Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το επίσημο βίντεο της Βουλής που έχουμε στα χέρια μας και έχει αναρτηθεί ήδη στο διαδίκτυο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μετά από λίγο, η αρμόδια Νομοθετική Διεύθυνση του Ελληνικού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι… «εκ παραδρομής προσμετρήθηκε ως υπερψηφισμένο το άρθρο 4, ενώ έχει καταψηφιστεί».
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, το σύνολο της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας ζητάμε την παραίτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη και για την βαρύτατη προσβολή στο πρόσωπο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος αλλά και για το «πραξικόπημα» που διέπραξε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συμπεριφερόμενος μέχρι την ώρα που βγήκε από την αίθουσα με ύφος απαράδεκτα απαξιωτικό».

5 σχόλια

  1. Σε μία τετράωρη συνεδρίαση, ο κ. Βενιζέλος έδωσε το στίγμα των προθέσεών του, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση και κατά συνέπεια και τα μέτρα, στέλνοντας μήνυμα πως όποιος δεν ακολουθήσει την κομματική γραμμή πιθανότατα να βρεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ.

    Παρά το γεγονός ότι δεν έγινε ψηφοφορία για κομματική πειθαρχία έξι βουλευτές του κόμματος δήλωσαν ξεκάθαρα πως δεν είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τα μέτρα.

    Πρόκειται για τους:

    - Σκανδαλίδης
    - Μπόλαρης
    - Κουτσούκος
    - Τζάκρη
    - Παραστατίδης
    - Κασσής

    Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις τοποθετήσεις των συγκεκριμένων βουλευτών ο κ. Βενιζέλος φέρεται να δήλωσε πως με μία τέτοια εξέλιξη οι δρόμοι τους θα χωρίσουν, κάτι που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές θα τεθούν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πιο σκληρή στάση από τον κ. Κασσή θεωρείται στην ουσία πως έχει ήδη ανεξαρτητοποιηθεί τουλάχιστον ανεπίσημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ( ΚΑΚΩΣ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ )ΠΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΤΕ Η ΕΩΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ - ΠΛΕΟΝ- ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΪΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ !

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤ. ΕΝΑΛΛ. ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ τσιμπουκι οι ελληνιδες στους ξενους.βερολινο οι ελληνιδες πουτανες ειναι περιζητητες...χαοσ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ
    ΓΔΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΤΗ .ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση