GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακομματικό διάλογο για ταμεία προανήγγειλε ο Γ. Βρούτσης

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης προανήγγειλε διακομματικό διάλογο αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων, ώστε να λυθεί μια για πάντα, ό...

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης προανήγγειλε διακομματικό διάλογο αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων, ώστε να λυθεί μια για πάντα, όπως είπε χαρακτηριστικά, το πρόβλημα της απώλειας πόρων από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου σχετικά με το πρόγραμμα Αριάδνη, ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε απώλειες από τα ασφαλιστικά ταμεία κάθε χρόνο, 400 και 500 εκατ. ευρώ.
«Αυτό σημαίνει ότι αν είχαμε αντιμετωπίσει νωρίτερα το ζήτημα αυτό, θα είχαμε λύσει και το πρόβλημα των συντάξεων. Αν δεν υπάρχουν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και on line διασύνδεση δεν γίνεται τίποτα. Απαιτείται άμεση διασταύρωση και σε πρώτο χρόνο να ενημερώνονται τα ασφαλιστικά ταμεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια

  1. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΙΝΣΟΥΛΊΝΗ .. ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΜΑΝΆ ΤΟΥ ΛΟΜΒΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΆ .. ΑΛΗΤΕΣ , ΓΑΜΏ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση