GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τελειώνει» τον Κασιδιάρη ο Μιχαλολιάκος!

Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναμένεται να τελειώσει τον Ηλία Κασιδιάρη . Σύμφωνα με το Lykavitos.gr, στο χειρότε...


Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναμένεται να τελειώσει τον Ηλία Κασιδιάρη.
Σύμφωνα με το Lykavitos.gr, στο χειρότερο δυνατό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκου με τον βουλευτή κ. Κασιδιάρη.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγορεί τον κ. Κασιδιάρη για δημιουργία φράξιας μέσα στο κόμμα που έχει στόχο την ανάδειξή του μελλοντικά στην ηγεσία.
Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η τάση για υπέρμετρη προβολή που εμφανίζει ο νεαρός βουλευτής.
Πάντως εκτός από αυστηρές συστάσεις ο κ. Μιχαλολιάκος φέρεται να προχώρησε σε ένα βήμα παραπάνω.
Ανέθεσε στον βουλευτή κ. Παναγιώταρο οργανωτικές και επικοινωνιακές αρμοδιότητες που βρίσκονταν μέχρι τώρα στην δικαιοδοσία του κ. Κασιδιάρη.

6 σχόλια

  1. τα σκατά και το φτυάρι....ας τελειωνουν και οι δύο μαζί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάρτηση κάνει μπαμ ότι είναι προϊόν πανικού μπρος στην άνοδο της χρυσής αυγής, που οι ίδιοι οι κατηγοροί της την εκκόλαψαν.
    Δυστυχώς/ευτυχώς(;) έχουμε να δούμε πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κασιδιαρης ηγετης...Μη χεσω...
    αυτος ειναι ο πλεον αντιπαθης στο Ελληνικο κοινοβουλι.
    μονο ζημια κανει στην Χ.Α
    Στειλτε τον στο διαβολο να ξεβρωμισει η βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο. Θα ξεπλυθεί λιγάκι, και θα χωρέσει μια χαρά στη Νέα Τρομοδηκρατία. Πως χώρεσαν τα άλλα μπουμπούκια, έτσι. ΄Άντε και κανέναν στο Μπατσόκ να στείλετε. Μη σας κανει τζάμπα(!!!!) διαφήμιση ο Χοντρέλος, που είσαστε της Μόδας. Όλοι οι σκύλοι μια γενιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΕΝΑΑΣ Νο 2 ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ...ΑΠΩΝ. ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ...ΑΠΩΝ. ΔΗΜ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΠΩΝ. ΗΛ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση