GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόντι: Στηρίζω την Ελλάδα με κάθε τρόπο

Συνάντηση με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι είχε, στο πλαίσιο του Ευρωμεσογειακού Φόρουμ, που διεξάγεται στο Μιλάνο, ο κυβερνητικός ...

Συνάντηση με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι είχε, στο πλαίσιο του Ευρωμεσογειακού Φόρουμ, που διεξάγεται στο Μιλάνο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.
Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Μόντι τόνισε ότι στηρίζει την Ελλάδα με κάθε τρόπο και πως ανυπομονεί να επισκεφθεί την Αθήνα μετά και την πρόσκληση που του έχει απευθύνει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Το Ευρωμεσογειακό φόρουμ πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των ιταλικών επιμελητηρίων και στο οποίο συμμετέχουν ξένοι ηγέτες και παράγοντες της ΕΕ.
Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επιτρόπου, αρμόδιου για θέματα βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας, Αντόνιο Ταγιάνι, ο οποίος τόνισε πως «η Ελλάδα έχει κάνει ό,τι πρέπει» και πως «τα μέτρα λιτότητας και η δημοσιονομική προσαρμογή βρίσκονται στα όριά τους».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση