GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο

Κατατέθηκε στη Βουλή το σαρωτικό πολυνομοσχέδιο για την «Έγκριση Mεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 – Επείγον...


Κατατέθηκε στη Βουλή το σαρωτικό πολυνομοσχέδιο για την «Έγκριση Mεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 – Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του Ν.4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016». Περιλαμβάνει τις περικοπές στις συντάξεις, στους μισθούς, στα επιδόματα.
Φέρνει την νέα εφεδρεία, αλλά και απομάκρυνση 2.000 υπαλλήλων φέτος. Φέρνει προς ψήφιση και την δέσμευση για μέτρα 18,9 δις ευρώ έως το τέλος του 2016.
Απελευθερώνει επίσης πολλούς κλάδους, προβλέπει την επιστροφή των 555 εκατ ευρώ από τις τράπεζες προς το δημόσιο, προβλέπει το νέο καθεστώς του ΕΤΕΑΝ, έχει διατάξεις για την αξιοποίηση του Ελληνικού.
Μεταξύ άλλων το σχέδιο νόμου που καλείται να ψηφίσει η βουλή των Ελλήνων με την διαδικασία του καπτεπείγοντος έως την Τετάρτη το βράδυ προβλέπει:
* Μετάταξη- Μεταφορά προσωπικού. Εισάγεται στη μεγαλύτερη δυνατή έκτασή του ο θεσμός της υποχρεωτικής μετάταξης ή μεταφοράς προσωπικού, «ώστε να ενισχυθεί, με γνώμονα το συμφέρον της δημόσιας υπηρεσίας, η κινητικότητα του προσωπικού σε όλο το εύρος του δημόσιου τομέα και σε κάθε κατεύθυνση μέσα σε αυτόν. Το θεσπιζόμενο μέτρο, που αναφέρεται σε υποχρεωτικές μετακινήσεις προσωπικού με μόνιμο χαρακτήρα».

* Διαθεσιμότητα. «Διεύρυνση των δυνατοτήτων αξιοποίησης του μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, οργανικές θέσεις των οποίων καταργούνται. Η κατάργηση των θέσεων έχει ως άμεση συνέπεια την αυτοδίκαιη θέση σε διαθεσιμότητα των υπαλλήλων, για την οποία εκδίδονται διαπιστωτικές πράξεις». Η διαθεσιμότητα διαρκεί ένα έτος, μετά την πάροδο του οποίου ο υπάλληλος απολύεται, σύμφωνα με το άρθρο 101 του Υπαλληλικού Κώδικα και το άρθρο 105 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών Υπάλληλων, εφόσον δεν μεταταχθεί ή μεταφερθεί σε άλλη θέση.
* Αργία στο πλαίσιο της πειθαρχικής και ποινικής διαδικασίας. «Αντικαθίστανται και τροποποιούνται διατάξεις των κωδίκων των δημοσίων υπαλλήλων, των υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. και των δικαστικών υπαλλήλων, οι οποίες αφορούν τις περιπτώσεις θέσεως προσωπικού σε αυτοδίκαιη και δυνητική αργία. Ταυτόχρονα οι ρυθμίσεις αυτές επεκτείνονται και εφαρμόζονται αναλογικά, ως προς τις ουσιαστικές προϋποθέσεις και συνέπειές τους, σε ολόκληρο το δημόσιο τομέα και σε όλες τις κατά περίπτωση πειθαρχικές διαδικασίες που ισχύουν και εφαρμόζονται στους φορείς του».
* Κατάργηση ειδικοτήτων και οργανικών θέσεων. «Καταργούνται οι οργανικές θέσεις σε ορισμένες κατηγορίες, κλάδους και ειδικότητες, για τις οποίες κρίνεται ήδη, ενόψει των σύγχρονων εξελίξεων και αναγκών της Διοίκησης, ότι δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φορέων στους οποίους ανήκουν οργανικά, την ίδια στιγμή μάλιστα που το προσωπικό αυτό θα μπορούσε να αξιοποιηθεί προς το συμφέρον της δημόσιας υπηρεσίας σε φορείς, στους οποίους υπάρχουν μεγάλες ανάγκες σε προσωπικό».
Εμφαση δίδεται σε «θέσεις των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ των ειδικοτήτων Διοικητικού, Διοικητικού – Λογιστικού, Διοικητικού – Οικονομικού και Διοικητικών Γραμματέων υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίοι δεν έχουν προσληφθεί με διαγωνισμό ή με διαδικασία επιλογής σύμφωνα με προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια υπό τον έλεγχο ανεξάρτητης αρχής ή με ειδικές διαδικασίες επιλογής που περιβάλλονται με αυξημένες εγγυήσεις διαφάνειας και αξιοκρατίας, δηλαδή υπαλλήλους, των οποίων η εργασιακή σχέση με το δημόσιο, συμπεριλαμβανομένων των προσλήψεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δημιουργήθηκε με άλλες διαδικασίες».
Όπως αναφέρεται «με τις παραπάνω διατάξεις τίθεται σε εφαρμογή το συνολικό σχέδιο κινητικότητας το οποίο έχει στόχο την αναδιοργάνωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Με την εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων αναμένεται τουλάχιστον 2000 υπάλληλοι να ενταχθούν στο πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο είτε θα μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες, είτε θα αποχωρήσουν κατά το άρθρο 101 του Υπαλληλικού Κώδικα.
Με τον τρόπο αυτό η χώρα ταυτόχρονα ανταποκρίνεται και στη σχετική δέσμευσή της, η οποία προβλέφθηκε σε αντικατάσταση της ήδη νομοθετημένης υποχρέωσης αποχώρησης 15.000 υπαλλήλων το 2012».
* Περιορισμοί προσλήψεων στο Δημόσιο τομέα – Περιορισμός θέσεων μετακλητών υπαλλήλων. Λόγω των δυσμενών δημοσιονομικών συνθηκών, παρατείνεται κατά ένα έτος, δηλαδή από 31.12.2015 σε 31.12.2016, η προβλεπόμενη περίοδος ισχύος του κανόνα μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις. Επίσης, προβλέπεται περαιτέρω μείωση στις εγκρίσεις των προσλήψεων του έκτακτου προσωπικού για τα έτη 2013 και 2014 καθώς και περιορισμός του αριθμού των θέσεων όλων των κατηγοριών μετακλητών υπαλλήλων σε υπηρεσίες που καταλαμβάνονται από το π.δ. 63/2005 και σε αποκεντρωμένες διοικήσεις κατά 20%.
Παράλληλα:
• Καταργούνται, από 1-1-2013, τα επιδόματα εορτών και αδείας.
• Αναστέλλονται, από 1-1-2013 και μέχρι το τέλος του έτους 2016, τα Κίνητρα Επίτευξης Στόχων (ΚΕΣ) και Δημοσιονομικών Στόχων (ΚΕΔΣ).
• Μειώνεται η αντιμισθία των προέδρων των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων κατά 50%.
• Καταργείται και η καταβολή αποζημίωσης στους αιρετούς από τη συμμετοχή τους σε συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, των οικονομικών επιτροπών των δήμων.
• Μειώνονται εκ νέου οι αποδοχές των γενικών γραμματέων υπουργείων, των γενικών γραμματέων αποκεντρωμένων διοικήσεων, καθώς και των ειδικών γραμματέων υπουργείων.
• Καταργείται, από 1-1-2013, το χρονοεπίδομα που καταβάλλεται στους δικηγόρους με έμμισθη εντολή του δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ.
• Θεπσίζονται αναδρομικά από 1-8-2012, οι μειώσεις επί των αποδοχών όλων των αμειβομένων με ειδικά μισθολόγια.Προβλέπεται ότι με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών θα καθορισθεί ο χρόνος και ο τρόπος επιστροφής των αχρεωστήτως καταβληθεισών αποδοχών, λόγω της εφαρμογής των διατάξεων που προβλέπουν την περικοπή των αποδοχών των αμειβομένων με ειδικά μισθολόγια.
• Οι δύο τελευταίες δόσεις της έκτακτης παροχής στους εν ενεργεία δικαστικούς λειτουργούς και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η καταβολή των οποίων προβλέπεται για τα έτη 2012 και 2013, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 9 του άρθρου 5 του ν.3620/2007 (ΦΕΚ 276 Α’), όπως ισχύει, θα καταβληθούν τα έτη 2013 και 2014, όπως αναλυτικά αναφέρεται στην προτεινόμενη διάταξη. Σχετική χρονική μετακίνηση της καταβολής ισχύει και για τους συνταξιούχους δικαστικούς.
• Ρυθμίζεται η πληρωμή δαπανών παρελθόντων οικονομικών ετών και η εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων.
• Το ΕΤΕΑΝ θα έχει νέο και εφεξής μόνο τρόπο εξόφλησης των υποχρεώσεων προς τα πιστωτικά ιδρύματα τη καταβολή μετρητών, προκειμένου η εταιρία να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις της λόγω κατάπτωσης εγγυήσεων έναντι δανείων επιχειρήσεων, στο πλαίσιο σύστασης και λειτουργίας της. Η εταιρία πλέον θα λαμβάνει μετρητά από το Ελληνικό Δημόσιο και θα επιστρέφει σε αυτό ισόποσης ονομαστικής αξίας ομόλογα, προκειμένου να καταβάλει μετρητά στα πιστωτικά ιδρύματα προς εκπλήρωση των υποχρεώσεών της λόγω κατάπτωσης εγγύησης.
* Ρυθμίζονται θέματα σχετικά με την αποπληρωμή των δανείων, που έχουν λάβει από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (Τ.Π.Δ.) οι Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού.
* Προβλέπεται η καταβολή από τις τράπεζες άπαξ χρηματικού ποσού, συνολικού ύψους πεντακοσίων πέντε εκατομμυρίων και εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (555.600.000), όπως αυτό θα καθορισθεί επακριβώς στην σύμβαση προεγγραφής που υπογράφεται μεταξύ του ΤΧΣ και έκαστου πιστωτικού ιδρύματος, το οποίο θα λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση βάσει των διατάξεων του παρόντος σχεδίου νόμου. Σημειώνεται ότι το ως άνω ποσό έχει ήδη ενταχθεί στα έσοδα.
* Ρυθμίσεις για το επάγγελμα του Ορκωτού Εκτιμητή.
* Αναστολή προσλήψεων και διορισμών στους ΟΤΑ.
* Ρυθμίσεις για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης των κοινόχρηστων χώρων και κτηρίων των ΟΤΑ και των ν.π.δ.δ. αυτών έναντι ανταλλάγματος.
• Εκμίσθωση Επιβατηγών Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και τετράκυκλων οχημάτων με οδηγό.
* Διάθεση παρασκευασμάτων πρώτης βρεφικής ηλικίας και από τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών παντοπωλείου και ειδών μαζικής κατανάλωσης.
* Άρση περιορισμών στη διάθεση προϊόντων καπνού.
* Τροποποιήσεις στο π.δ. 340/1989 «Περί του επαγγέλματος Λογιστή-Φοροτεχνικού-άδειας ασκήσεως».
* Απελεθέρωση στην αδειοδότηση σχολείων και εκπαιδευτηρίων.
* κατάργηση της ελάχιστης αμοιβής για τη διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίων, λεβήτων και εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού καθορίζεται με έγγραφη συμφωνία των μερών.
* Ρυθμίσεις για το επάγγελμα του φορτοεκφορτωτή, τις εταιρίες προσωρινής απασχόλησης, τα ιδιωτικά γραφεία ευρέσεως εργασία.
Μεταβίβαση της κυριότητας στο Δημόσιο για τρία ακίνητα του παραλιακού μετώπου
Περιέρχονται στο Ελληνικό Δημόσιο κατά πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, με τα παραρτήματα και τα συστατικά τους, τα παρακάτω ακίνητα, τα οποία βρίσκονται στην έκταση του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού -Αγ. Κοσμά και ανήκουν στους παρακάτω οργανισμούς.
– ΕΟΤ: έκταση 169.450 τμ περίπου, επί της οποίας έχει ανεγερθεί το κτιριακό συγκρότημα του Ανατολικού Αεροσταθμού, συνολικής επιφανείας 36.500,00 τ.μ. περίπου (κτίριο Saarinen) και το οποίο περιλαμβάνει τα κτίρια αναχωρήσεων, αφίξεων, ναυλωμένων πτήσεων, καθώς και το γειτονικό κτίριο του τελωνείου, συνολικής επιφανείας 10.000,00 τ.μ. περίπου.
– ΕΛΤΑ: κτίσμα του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού εμβαδού 145,28 τ.μ. περίπου, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου με αριθμό 49Α του πρώην Δυτικού Αερολιμένα.
– Πρώην Νομαρχία Αθηνών, νυν Περιφέρεια Αττικής: έκταση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού εμβαδού 40.419,00 τ.μ. περίπου.
Επίσης, παρέχεται η νομοθετική εξουσιοδότηση με το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο εγκρίνεται το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγ. Κοσμά, να τροποποιούνται ή αναθεωρούνται γενικά πολεοδομικά σχέδια, εγκεκριμένα ρυμοτομικά σχέδια και σχέδια πόλης, καθώς και τοπικά ρυμοτομικά σχέδια, οι ρυθμίσεις των οποίων, κατά το μέρος που αφορούν τον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού – Αγ. Κοσμά, οφείλουν να εναρμονίζονται με το ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής.
Επίσης, το πολυνομοσχέδιο προβλέπει την επιτάχυνση της αξιοποίησης ακινήτων που ανήκουν στο υπουργείο Δικαιοσύνης και ακινήτου στο Μαρούσι που ανήκει στο υπουργείο Παιδείας.
Διαβάστε ολόκληρο το νομοσχέδιο εδώ
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

5 σχόλια

  1. Πραγματικά θέλω να δω την σταση και τα λογια του ΣΑΜΑΡΑ με οσο το δυνατον μεγαλύτερη αντικειμενικοτητα χωρις αλαλαγμούς και κραυγές.
    Βλέπωντας αυτό το video με τους πύρινους λογους ελπίδας και αισιοδοξίας και περιμενωντας να υλοποιήση ενα μέρος αυτων και όχι όλα ζω και ζουμε γενικοτερα την πληρη αρνηση των λεγομενων του απο τον ιδιο και εντελώς αντιθετα από αυτα που διαλαλούσε και έλεγε. Δεν θελω να αμφισβητησω τις προθέσεις του μα θεωρώ πιο δικαιο και αντρίκιο να βγει στον λαό και να πει οτι δεν μπορω να εφαρμοσω αυτα που ελεγα για αυτους και για αυτους τους λογους και να μεταφερει το διλημμα στον λαό να αποφασίσει ο ιδιος για την μοιρα του με τις επιλογές του, εδω μιλαμε για αποφασεις που εχουν να κανουν με ζωές. Αντι αυτού επι 4 μηνες εχουν βαλει μπροστα οτι μπορει να σφαγιαστεί και επανω σε αυτο υποτιθεται οτι διαπραγματευεται εγω θα το ελεγα οτι κανει οτι μπορει για να καλυψει αυτα που του ζητουνται απο τους επικυριαρχους του τόπου χωρις καμια απολυτως διαπραγματευση. Ειναι έτοιμος να υπογραψει τα παντα δεσμευοντας εκατομυρια ψυχες σε ενα δρόμο που δεν γωνριζει και εκεινος που μας οδηγει αλλα η μεχρι σημερα πορεία του δείχνει οτι μας πάει στον ολεθρο.
    Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι τα ψηφιζουν τα μετρα κατι που δεν το ευχομαι γιατι ειναι δρομος χωρις επιστροφή και με καταστροφικά αποτελεσματα και παίρνουμε αυτα τα χρηματα με τον αναλογο τοκο που θα βαρυνει αποκλειστικά τον λαό και πρεπει να αποληρώσει μεσω φόρων εχει δεν εχει λεφτα και στην τελικη με την καταστροφη του και την εκποίηση της όποιας περιουσίας του, λέει οτι θα δωσει 24 δις! ξανά στις τράπεζες παιρνωντας το κρατος δηλαδή εμείς μετοχές των τραπεζών!!!δηλαδη θα τις επανακεφαλαιοποιησουμε δανειζόμενοι ως κρατος με τόκο και λεει ότι οι τραπεζες ενα μερος αυτων θα τα ριξουν στην αγορά μέσω δανείων!!!δηλαδή εκτος του οτι τα ιδια τα λεφτα αυτα τα παιρνουμε με τοκο σε κρατικο επίπεδο τωρα αν θα τα παρουμε με την μορφή δανείων θα πληρώσουμε τοκο και σε ατομικο επίπεδο!!!!υπεροχα φοβερη σκεψη!!δηλαδη διπλό χρέωμα να μην ξεφυγει κανεις. Τ ο ερώτημα είναι αφου οι τραπεζες ειναι για το αναθεμα γιατι δεν τις εθνικοποιεί ετσι ωστε να μην μεσολαβουν οι τραπεζιτες που μονο κερδος θα αποκομισουν απο αυτη την κατασταση και να δανειοδοτηθεί ο λαός με ευνοικοτερους όρους και όχι με ορους τοκογλυφικους που εφαρμοζουν οι τραπεζίτες; Μιλουν για αποκρατικοποιήσεις μαλλον για ξεπουλησεις καλυτερα και περιστολή δαπανων ετσι ωστε το κρατος να ειναι μικρο ευελικτο και χωρις ελλείματα και ειναι ετοιμοι να δωσουν τα παντα αντι πινακιου φακης ακομα και την εθνικη ανεξαρτησια μας που υπεγραψαν στο 2ο μνημόνιο τον Φεβρουαριο και δεν ειναι σε θεση να σπασουν το καρκινωμα της χωρας του σαπιου τραπεζικου συστηματος που μεχρι σημερα εχει παρει πανω από 100 δις από τα μνμονια και την φτωχοποίηση που εχει υποστεί ο λαός.
    Φοβαμαι κυριε ΣΑΜΑΡΑ οτι ειστε ενας δοτος πρωθυπουργός χωρις καμια πολιτική αρετη και πατριωτισμο για αυτο τον τόπο καιτο μονο που κανετε ειναι να εκτελειτε ενα λαό στο όνομα της πιο χυδαιας επιθεσης του κεφαλαιου και των τραπεζιτων στην χωρα μας. Λειτουργειται ως δεξιος ψαλτης στον επικηδειο της χωρας.
    Αν πραγματικα σεβεστε εστω και λιγο τον εαυτο σας και παραμερισετε τα ασυστολα ψευδγη σας απευθυνθείτε στο λαό ειτε με εκλογες ειτε με δημοψηφισμα και αφηστε πια το παραμυθι της ηδη χρεοκοπημενης χωρας μας. Κανεις πλεον δεν σας φοβαται και μονο τον χλευασμο του κοσμου κερδίζετε με την συνεχιση του ψεμματος και του ξεπουληματος της πατρίδας.
    Προσεξτε γιατι η ζωή δεν σταματαει στην υπογραφή αυτης της επαισχυντης συνβασης μνημονιο που πατε να υπογραψετε καποια στιγμη ερχεται και η ωρα της λογοδοσιας και της δικαοσύνης και θα ειναι αμειλικτη σε ολους σας για τον ολεθρο που θα εχετε προκαλεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΟΙ ( ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 50-100 ΕΥΡΏ ( ΤΟ ΔΙΗΜΗΕΡΟ ). ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ Ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !

    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ. ΚΟΙΝΩΣ, ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ( ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ( Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 24 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΤΗ ΔΟΣΗ !!!! ) ΣΟΥ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !

    ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016. ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ 2017 ; ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ; ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. V) Κατάργηση δώρων Χριστουγέννων -Πάσχα και επιδόματος αδείας

    Από 1.1.2013 τα επιδόματα και δώρα εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας, που προβλέπονται από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη νόμου ή κανονιστική πράξη ή καταστατική διάταξη για τους συνταξιούχους και βοηθηματούχους όλων των φορέων και τομέων κύριας και επικουρικής ασφάλισης αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας καθώς και του ΟΓΑ, του ΝΑΤ και της Τράπεζας της Ελλάδος καταργούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. V) Κατάργηση δώρων Χριστουγέννων -Πάσχα και επιδόματος αδείας

    Από 1.1.2013 τα επιδόματα και δώρα εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας, που προβλέπονται από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη νόμου ή κανονιστική πράξη ή καταστατική διάταξη για τους συνταξιούχους και βοηθηματούχους όλων των φορέων και τομέων κύριας και επικουρικής ασφάλισης αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας καθώς και του ΟΓΑ, του ΝΑΤ και της Τράπεζας της Ελλάδος καταργούνται.

    ΑΥΤΆ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ ΡΕ;.. ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΊ ΘΑ ΞΕΒΡΆΖΟΥΝ ΤΑ ΠΤΏΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΣΑΣ....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΡΕ ΚΌΒΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ ΣΤΑ ΑΜΕΑ!!!ΡΕ ΓΕΜΊΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΆΚΙΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΊΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΆΞΟΥΜΕ ΤΑ ΦΏΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση