GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τράπεζα…σήκωσε όλα της τα χρήματα για οφειλές της κόρης της

Όλες οι οικονομίες της μέσα σε λίγη ώρα έκαναν φτερά. Ο λόγος για μία ηλικιωμένη γυναίκα, η κόρη της οποίας έχει οφειλή στην τράπε...


Όλες οι οικονομίες της μέσα σε λίγη ώρα έκαναν φτερά. Ο λόγος για μία ηλικιωμένη γυναίκα, η κόρη της οποίας έχει οφειλή στην τράπεζα. Η ηλικιωμένη δεν έχει υπογράψει ως εγγυήτρια στο δάνειο της κόρης της, όμως το ότι είναι μητέρα της δανειολήπτριας, την καθιστά, μάλλον, και υπεύθυνη για το χρέος της ενήλικης κόρης της, κατά το σκεπτικό της Τράπεζας.
Η κόρη, η οποία έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, ζητώντας κούρεμα στο ποσό της όφειλής, έχει καταγγείλει στην Ένωση Καταναλωτών Χανίων την υπεξαίρεση των αποταμιεύσεων της 73χρονης μητέρας της από την τράπεζα.
Η 73χρονη, πάντως, δεν έχει δώσει εντολή για καμία παρακράτηση ποσού, ούτε έχει υπογράψει καμία σύμβαση με την εν λόγω τράπεζα, ωστόσο είδε να «εξαφανίζεται» από το λογαριασμό της το ποσό των 5.118,52 ευρώ από το σύνολο των 6.370,52 ευρώ.
Η οφειλέτρια κόρη ζητά από την τράπεζα την επιστροφή των χρημάτων στο λογαριασμό της μητέρας της αλλά και από τη Γ.Γ.Καταναλωτή καθώς και την τιμωρία της τράπεζας για την παράνομη πρακτικής της.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

4 σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 5 ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 30-50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ 5000 ΕΩΣ 10.000 ΕΥΡΩ !ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ; ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ! ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ!

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 95%, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

    ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ, ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΑΚΕ, ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ. ΤΩΡΑ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Αργεντινή: Το πρότυπο του Αλέξη και των λοιπών ηλιθίων
    κινδυνεύει να (ξανα)χρεοκοπήσει.


    [ Ας το διαβάσουν τα ζώα που λένε ότι η Αργεντινή δεν πλήρωσε ομόλογα, έδιωξε το ΔΝΤ και λοιπές μαλακί@@...
    Όπως βλέπετε η Αργεντινή, όχι μόνο τρέχει ακόμα στα δικαστήρια 10 χρόνια μετά το κανόνι αλλά ακόμα πληρώνει ομόλογα από την εποχή της χρεοκοπίας...
    Γιατί όπως έχουμε ξαναγράψει δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα χρεοκοπία στον πλανήτη που να μην έγινε συμφωνία με τους δανειστές για αποπληρωμή του 20-30% της αξίας των χρεοκοπημένων ομολόγων...

    ..Αυτά για τους πυροβολημένους ]


    - Μην τους ξυπνάς από το όοονειροοοοοοοοοοοοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση