GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα – Ρόμνεϊ: Πρώτη συνάντηση μετά τις εκλογές

Θα έχουν την Πέμπτη ιδιωτικό γεύμα στον Λευκό Οίκο   Ο Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να κάνει δεκτό την Πέμπτη τον ρεπουμπλικάνο πρώην...

Θα έχουν την Πέμπτη ιδιωτικό γεύμα στον Λευκό Οίκο
 
Ο Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να κάνει δεκτό την Πέμπτη τον ρεπουμπλικάνο πρώην υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές Μιτ Ρόμνεϊ στον Λευκό Οίκο για ένα ιδιωτικό γεύμα.
Είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών μετά τη νίκη του Ομπάμα στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.
«Ο κυβερνήτης Ρόμνεϊ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Ομπάμα για να γευματίσουν μαζί στην ιδιωτική αίθουσα δείπνου του προέδρου, κοντά στο Οβάλ Γραφείο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου, Τζέιμς Κάρνεϊ που διευκρίνισε ότι η συνάντηση δεν θα είναι ανοιχτή για τον Τύπο.
Βασικό θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι η εξεύρεση λύσης για το δημοσιονομικό κενό και η αποφυγή των μέτρων που θα ισχύσουν από τις αρχές του 2013 αν ως τότε δεν ληφθούν αποφάσεις.
Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί έπειτα από την υπόσχεση που έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος μετά την επανεκλογή του ότι θα συμβουλευθεί τον Ρόμνεϊ πριν από το τέλος του έτους.
Μέσα στην πολιτικά πολωμένη προεκλογική χρονιά είχαν ελάχιστες και μάλλον σύντομες συναντήσεις.
Σχόλια αναγνωστών (0)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση