GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγές και μηνύσεις ετοιμάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Για ποιους λόγους η δημοτική αρχή θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως ανακοίνωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Γ.Μπουτάρης ...


Για ποιους λόγους η δημοτική αρχή θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως ανακοίνωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Γ.Μπουτάρης
Αγωγή κατά του Δημοσίου για την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας προτίθεται να ασκήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο Γιάννης Μπουτάρης.
«Με τον νέο νόμο ο δήμος θα πρέπει να πληρώνει το 75% του μισθού των προς διαθεσιμότητα εργαζομένων. Δεν μπορεί από τη μία να μας αφαιρούν άτομα και από την άλλη να μας ζητάνε να τους πληρώνουμε. Για αυτό θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη»,  είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, επανέλαβε ότι δεν θα στείλει τη λίστα με στοιχεία εργαζομένων από τον δήμο. «Το μέτρο της διαθεσιμότητας είναι σε ισχύ από τις 13 Νοεμβρίου, στείλουμε δεν στείλουμε λίστα. Αν στείλουμε τη λίστα, θα τους εξυπηρετήσει για να εφαρμοστεί γρηγορότερα θα είναι», πρόσθεσε.
Στο μεταξύ, ο κ.Μπουτάρης τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα υποβάλει μηνύσεις σε βάρος δύο καταστηματαρχών, στις οδούς Παύλου Μελά και Μητροπόλεως, που έκοψαν τα δέντρα μπροστά από τα μαγαζιά τους. «Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας, δεν γίνεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Θα τους υποχρεώσουμε να βρουν δέντρα ίδιου μεγέθους και να βάλουν στην ίδια θέση, όσο κι αν κοστίσουν», κατέληξε.
Πηγή: voria.gr

2 σχόλια

  1. πάλληλος της βουλής εχει μισθό 10.000 ευρω , μιλά τεσσερις γλωσσες την διόρισε ο Παπουτσής και την νομιμοποίησε ο ΣΙΟΥΦΑΣ...

    σήμερα ΑΥΤΆ ΜΑΛΑΚΆ ΕΛΛΗΝΑ ,,ΤΟΝ 500 ΕΥΡΩ ,ΓΙΑ ΝΑ Πάρεις ΈΝΑ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙΣ δυο χρονια δουλειααααααααααααααααααααααααααααααααααα..ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν με τρομάζει η φτώχεια. Ίσως χρειάζεται κάπου κάπου, για να μάθω να εκτιμώ όσο πρέπει αυτά που ήδη έχω.

    Δεν με τρομάζει η πείνα. Πάντα η νηστεία ήταν ωφέλιμη.

    Δεν με τρομάζουν οι κατακτητές.
    Με κάνουν να βλέπω με άλλο μάτι τον αδερφό μου, μας ενώνει βλέπεις η σκλαβιά. Μας μαθαίνει να εκτιμάμε την ελευθερία.

    Φοβάμαι όμως τους προδότες.

    Τρέμω τους Εφιάλτες.

    Δεν ξέρω πώς να ξεριζώσω αυτή τη σιχαμερή σαπίλα, που κατασπάραζε από αιώνες την πατρίδα μου.

    Δεν έχουν τελειωμό..


    Είναι αμέτρητοι.

    Ποτέ, ποτέ στην ιστορία, δεν υπήρξαν τόσο πολλοί ταυτόχρονα προδότες και Εφιάλτες, όσο τα τελευταία 200 χρόνια.

    Δύο αιώνες πνιγμένοι στο βόρβορο της προδοσίας. Στη λάσπη της ψευτιάς, στα χέρια απάτριδων και πουλημένων. Που πουλούσαν τα πάντα, για χρήμα και εξουσία.

    ΈΛΛΗΝΑ ! Σε έκαναν να αισθάνεσαι ένοχος για κάτι που δεν έκανες.

    Για πράγματα που δεν έφταιξες.

    Είχες το ακαταλόγιστο των πράξεών σου, ναι, γιατί δεν γνώριζες.

    Σε είχαν πάντα στο σκοτάδι, την αμάθεια και την ημιμάθεια. Όλοι τους.. Για να γνωρίζουν μόνον αυτοί. Εσύ όχι. Τα πρόβατα επί σφαγήν, δεν πρέπει να γνωρίζουν τι τα περιμένει.

    Απόγονοι προδοτών και εγκληματιών όλοι τους. Σφετεριστές και λαοπλάνοι. Οικογένειες, με σκοτεινό παρελθόν, λαμόγια και λοιπά μιάσματα της κοινωνίας.

    Σου πουλούσαν ανέκαθεν παραμύθια και ιστορίες τρόμου.
    Κι εσύ αγόραζες.. Γιατί φοβόσουν.

    Κι αυτοί εκμεταλλεύονταν ασταμάτητα τον φόβο σου. Έναν φόβο, που πήγαζε από την άγνοια και την αθωότητά σου. Άφηνες και βίαζαν την ψυχή σου, ρουφώντας σου το αίμα.

    Γιατί.. δεν ήξερες..
    ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙΣ !

    Ξέρεις όμως και τι πρέπει να κάνεις;

    Στο χέρι σου είναι. Στην καρδιά σου εναπόκεινται πλέον τα πάντα..

    Και η σωτηρία σου, και η σωτηρία της πατρίδας. Ναι, στην καρδιά σου.
    Αν έχεις, ΣΗΚΩ..

    ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση