GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ιπποκράτους δίνει «στεγνά» τον Σκανδαλίδη

Τον σταθεροποιητικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ, ειδικά σε σύγκριση με τη στάση της ΔΗΜΑΡ και την συμβολή του Κινήματος στο να διατηρηθεί ζωντα...


Τον σταθεροποιητικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ, ειδικά σε σύγκριση με τη στάση της ΔΗΜΑΡ και την συμβολή του Κινήματος στο να διατηρηθεί ζωντανή η κυβέρνηση προτάσσουν από την Ιπποκράτους.
Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση που έδωσαν στη δημοσιότητα το μεσημέρι «το ΠΑΣΟΚ, παρά τα τραύματα και τα προβλήματά του, είναι αυτό που κράτησε ζωντανή την κυβέρνηση».
Αντίθετα, υποστηρίζουν πως η ΔΗΜΑΡ «έθεσε σε κίνδυνο την ίδια την υπόσταση της κυβέρνησης και βεβαίως τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας».
Σχετικά με τα εσωκομματικά οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου υποστηρίζουν τις αναγκαστικές διαγραφές επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «μία νέα αφετηρία» καθώς «οι έξι βουλευτές που διαγράφηκαν δεν συνιστούν ενιαία ομάδα, αλλά ο καθένας μία ξεχωριστή περίπτωση με διαφορετικά κίνητρα».
Για τους κ. Παραστρατίδη και Κουτσούκο που είχαν διαφοροποιηθεί και στην ψηφοφορία του Φεβρουαρίου και υπέβαλαν ειδικό αίτημα επανόδου και συμμετοχής στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ, τον Μάιο και τον Ιούνιο, στην Ιπποκράτους θεωρούν ότι τίθεται σοβαρό ζήτημα πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας και ουσιαστικά τους ζητούν να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους.
Στην Ιπποκράτους υπογραμμίζουν επιπλέον ότι, η πρόταση να αποφασίσει συλλογικά η Κ.Ο. και η μειοψηφία να αποδεχθεί την θέση της πλειοψηφίας, ώστε να υπάρχει στη Βουλή πειθαρχημένη στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όπως και η πρόταση να έλθουν όλα τα μέτρα σε ένα άρθρο υποβλήθηκε από τον κ. Σκανδαλίδη και υιοθετήθηκε από τον Πρόεδρο και την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ.
Το συμπέρασμά τους είναι… «ουδέν κακόν αμιγές καλού»! «Η ύπαρξη δύο γραμμών για την πορεία της χώρας δεν μπορούσε να συνεχιστεί» τονίζουν. Στο ίδιο πλαίσιο, εκφράζουν και την λύπη τους για το γεγονός πως ορισμένα στελέχη «ακολουθούν αταλάντευτη την προσωπική τους στρατηγική, προκαλώντας δυσανάλογα μεγάλη φθορά στην παράταξη, αλλά και στην ίδια την αξιοπιστία της χώρας και το κλίμα του δημοσίου βίου».
Στην Ιπποκράτους ωστόσο δεν σχολιάζουν περισσότερο την επίσημη ανεξαρτητοποίηση του κ. Μίμη Ανδρουλάκη, θεωρούν όμως στρατηγική φενάκη την επιδίωξη σύγκλισης μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θεωρούν αναγκαστικό να ανοίξει πλέον με πιο συγκεκριμένο και ευθύ τρόπο η συζήτηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, μετά την εμπειρία της κρίσιμης ψηφοφορίας.
Όσον αφορά τον Ανδρέα Λοβέρδο υποστηρίζουν πως η απάντηση του Γιάννη Μανιάτη «απηχεί τα αισθήματα της συντριπτικότατης πλειοψηφίας των βουλευτών, που σήκωσαν όλον αυτόν τον καιρό το βάρος της παράταξης».
Όπως τονίζεται, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που άντεξαν και σήκωσαν το βάρος των δύσκολων αυτών αποφάσεων αξίζουν μεγάλης τιμής. Και η πρώτη τιμή που τους αξίζει είναι αυτή καθαυτή η συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες της Κ.Ο.

7 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ
    ΠΡΩΗΝ ΕΡΕ
    ΠΡΩΗΝ ΤΑΒΛΑΔΟΡΟΙ

    ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πασοκ δε ξερω αν θα σωθει.ο χωρος ομως της κεντροαριστερας στον οποιο δεν ανηκει ο συριζα θα συνεχισει να υφισταται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕ, ΚΑΙ ΑΦΩΝΙΑ, ΤΟΥΣ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΟ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

    ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΟΙ 153, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΚΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΛΠ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ - ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ- Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20% ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ !!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ 3%, ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΗΡΕ 8% ΚΑΙ Η ΧΕΚ ΠΗΡΕ 4,5% !!!

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ - ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ- ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΣΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ( ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ) ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με τον 5.44 και επισημαινω οτι αρκετοι κανουν το ιδιο λαθος να ταυτιζουν ορισμενα φαιδρα προσωπα ή απλα ενα ονομα Πασοκ που ειναι βεβαια Ιστορια με τον μεσαιο ή γενικα τον δημοκρατικο χωρο που οσο υπαρχει Ελλαδα θα υπαρχουν και αυτοι οι πολιτες που ειναι και η πλειοψηφια. Παιδια συνελθετε και μην βιαζεστε να καταδικαζετε εναν ολοκληρο χωρο και να του κανετε και κιλυβα γιατι θα εκπλαγειτε για ακομη μια φορα. Απο καπου θα ξεπεταχτει απο εκει που δεν το περιμενετε και θα τριβετε τα ματια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΟΚΟΤΕΣ. Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙ ΡΟΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΙ'ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΑΤΑ. ΧΟΥΝΤΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΡΑΤΣΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΕΧΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΣΤΗΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΑΞΙΟΙ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΘΡΕΨΑΜΕ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς είμαστε ηττημένοι , ηττηθήκαμε χωρίς να δώσουμε έστω μια μάχη για την τιμή τον οπλών..

    Νενεκοι πολιτικοί

    Νενεκοι στρατιωτικοί

    Νενεκοι δικαστές

    Νενεκοι αστυνομικοί

    Νενεκοι δημοσιογράφοι

    Νενεκοι πολίτες

    Η κατοχή κράτησε τέσσερα χρόνια , αυτή η κατοχή λένε ότι θα κράτηση τριάντα με πενήντα, έχομε μια Γερμανία που τα έχει βάλει με όλη την Ευρώπη ( το έχει ξανακάνει δεν είναι η πρώτη φορά) και ας λέει ότι παλεύει για ισότητα, ισονομία, ισοπολιτεία και παρλαπίπες , έρχεται όμως σιγά σιγά και η σειρά της Γαλλίας , μην κάνετε όνειρα πια, απλώς το μόνο που μπορούμε να κάνομε είναι περιμένουμε από άλλους ΛΑΟΥΣ να αντιδράσουν εμείς φανήκαμε δειλοί και λίγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση