GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντήσεις με Βενιζέλο και Κουβέλη θα έχει ο Σαμαράς

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο θα έχει σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μετά το πέρας της συνε...

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο θα έχει σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις ενώπιον της ψηφοφορίας της Τετάρτης.
Αργότερα μέσα στην ημέρα ο πρωθυπουργός θα συναντήσει και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε μια προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση και ο κ. Κουβέλης να ψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων.
Σαμαράς και Κουβέλης είχαν μιλήσει τηλεφωνικά την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς όμως να καταλήξουν κάπου. Ο κ. Κουβέλης επιμένει στο να μην ψηφίσει το πακέτο των μέτρων, από την στιγμή που περιλαμβάνει τις αλλαγές στα εργασιακά.

2 σχόλια

  1. Ως γονιός, καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς να μη ψηφίσουν, αύριο Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, την ΠΑΣΚ και την παράταξη της ΔΗΜΑΡ. Ψηφίστε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, αριστερά σχήματα, χριστ. εναλλ. κίνηση εκπαιδευτικών, ότι άλλο, όχι, όμως τις 3 παρατάξεις των 3 κομμάτων της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ φτιάχνονται νόμοι, που στη συνέχεια νομιμοποιούν πολλά πράγματα.
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είναι τεχνίτης σ’ αυτά, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση