GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλ. Παπαρήγα: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, τα πράγματα θα χειροτερέψουν

Η κρίση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, θα χειροτερέψει και τα πράγματα «θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο, αλλά το πώς θα εκ...



Η κρίση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, θα χειροτερέψει και τα πράγματα «θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο, αλλά το πώς θα εκδηλωθεί αυτό αύριο, δηλαδή αν θα πάμε για ανεξέλεγκτη χρεοκοπία ή σε συμφωνημένο κούρεμα, αυτό δεν μπορώ να το πω», ανέφερε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό Alpha και τους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο.
Αναφορικά με τις δηλώσεις Σόιμπλε για την εκταμίσευση της δόσης, η κ. Παπαρήγα είπε ότι «μπορεί να είναι παιχνίδι τακτικής ή μια ιδιαίτερη προσωπική τοποθέτηση», υπογραμμίζοντας: «Νομίζω πως θέλουν να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό για να του ζητήσουν περισσότερα».
Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, προσθέτοντας ότι «ταυτόχρονα γίνονται διεργασίες για την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού. Οι εκλογές καμιά φορά μπορεί να επιταχύνουν αυτές τις εξελίξεις».
Ερωτηθείσα για την κίνηση του κ. Ανδρουλάκη, είπε ότι «ανεξάρτητα από το πρόσωπο και τις ιδιαίτερες φιλοδοξίες γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας νέος πολιτικός φορέας, ας πούμε μια σοσιαλδημοκρατία καινούργια με τα παλιά υλικά, ένας χώρος όμως που τείνει να καταλάβει πια ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κι αυτός, το μεγαλύτερο μέρος του, έχει εξελιχθεί σε σοσιαλδημοκρατικό».
Ερωτηθείσα αν υπάρχουν θέματα στα οποία μπορεί να υπάρξει συνεργασία του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Παπαρήγα είπε ότι «για μια πολιτική συνεργασία με ένα κόμμα μιλάμε για θέματα προγραμματικής κατεύθυνσης, τέτοια συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει. Τώρα αν ένα κόμμα, είτε λέγεται ΝΔ είτε λέγεται ΠΑΣΟΚ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, μας φέρει ένα σχέδιο νόμου για την απλή αναλογική θα το ψηφίσουμε».
Για την περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, είπε ότι «θα χειροτερέψει τα λαϊκά προβλήματα, όχι με την έννοια ότι θα είναι χειρότερη κυβέρνηση από τη ΝΔ, αλλά, θα συνεχίσει μία πολιτική η οποία καθορίζεται από την καπιταλιστική αγορά, την ΕΕ αλλά και το ίδιο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».
ΑΜΠΕ
Πηγή: epikaira.gr

6 σχόλια

  1. Να απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι της βουλής και να προσληφθούν άλλοι, όσοι χρειάζονται περίπου 250-300 άτομα όσα χρειάζονται χωρίς προνόμια και ειδικά μισθολόγια.
    Έτσι και η ανεργία θα χτυπηθεί, το δημόσιο θα εξοικονομήσει χρήματα αλλά και οι κοπρίτες όταν θα τελειώσουν οι καβάτζες που έχουν κάνει, υπάρχει πιθανότητα να κάνουν και καμμία δουλειά παραγωγική και να φανούν χρήσιμοι στην κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΕΚΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ,
    Η ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαρήγα μη παίζεις το παιχνίδι της πλουτοκρατίας.κάνε επίθεση στη ΝΔ και άσε το ΣΥΡΙΖΑ. Αν θες κοίτα τη κόκκινη γυάλα να δεις τι θα έκανε ο πατερούλης Στάλιν. η Σοβιετική Αυτοκρατορία δεν υπάρχει πλέον. Τελειώσανε τα όνειρα. Κοίτα στη Κίνα, έχουνε στο όνομα κομμουνισμό, αλλά το βιοτικό τους επίπεδο ανεβαίνει λόγω καπιταλιστικού μοντέλλου. Ο κομμουνισμός είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίσς. Αν τώρα αυτά που σου έγραψα τα έγραφα στη τέως Σοβιετική ένωση θα με έστελναν στα γκουλάγκ όπως έστειλλαν και πολλούς έλληνες πολιτικούς πρόσφυγες στο παρελθόν. βγείτε απο τη πολιτική ανυπαρξία και μη πλανάτε το λαό, μόνο με δημοκρατία πάμε μπροστά και μη γίνεστε πορειοσπάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλέκα,κουνα αριστερά-δεξιά το κεφάλι σου μπας και πάρει μπροστά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλέκα πόσα θές να μας τρελλάνεις?
    Προφανώς νομίζεις οτι όλοι είναι μαλάκες και χάβουν τις βλακείες σου.
    Εχουμε καταλάβει οτι είστε παραμάγαζο
    των τραπεζιτών και των βιομηχάνων.
    Δηλαδή για να καταλάβω το ΚΚΕ που είναι υπέρ της εξόδου μας απο την Ευρωζώνη και την ΕΕ (κάτι που θεωρώ σωστό) δεν συνεπάγεται αυτόματα και χρεωκοπία?
    Την χρεωκοπία δεν την γλυτώνουμε οτι και να κάνουμε το θέμα είναι αν μετά απο αυτήν θα έχουμε χώρα ή θα είμαστε μετανάστες στην ίδια μας την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιο πολύ ξεφτιλίστηκαν οι ψευτοθρησκευόμενοι και ψευτοπατριώτες και ψευτοαντιμνημονιακοί βουλευτές της ΝΔ ( Πολύδωρας, Γκιουλέκας, Βλάχος και όσοι ψήφισαν κατά του μνημονίου το Φεβρουάριο και επέστρεψαν για τις καρέκλες )!
    Επίσης ξεφτιλίστηκαν οι Ψαριανός και Βασ. Οικονόμου που πούλησε αντιμνημονιακή ρητορεία 2 χρονάκια και τώρα έγινε ΦΑΝ του μνημονίου 3 !
    Να τους χαιρόμαστε, κυρίως οι ψηφοφόροι τους ! Και στη Βόρεια Ελλάδα, και στην Ήπειρο, τώρα που άρχισαν τα κρύα και το ... δαγκωνουν, να μη διαμαρτύρονται. Ψηφοφόροι και στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι. Κανένας να μη διαμαρτύρετε : κρυώστε, αρρωστήστε, τρέξτε να βρείτε γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και φάρμακαι και πληρωστε τους 153 του πολυνομοσχεδίου και τους περισσότερους ( μαζί και ο κολαούζος Φώτης ) του προϋπολογισμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση