GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς έχει αναλάβει το ξεπούλημα της Ελλάδας

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμ...

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του.
“Κάθε υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι δεν θα περικοπούν εκ νέου μισθοί και συντάξεις, είναι τόσο φερέγγυα όσο και οι υποσχέσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης και αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Στην πραγματικότητα η ψήφιση και νέων μνημονιακών μέτρων…
θα οδηγήσει σε ένα νέο σπιράλ λιτότητας και ύφεσης που θα δικαιολογεί για τα μνημονιακά κόμματα τη λήψη πρόσθετων μέτρων” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
“Πρέπει τώρα να μπει ένα τέλος Η μόνη στάση ευθύνης και αξιοπρέπειας είναι αυτή της καταψήφισης του συνόλου των μέτρων και του προϋπολογισμού” συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει πως “ο κ. Σαμαράς πρέπει να έχει σύντομα την τύχη του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπαδήμου.”
“Φωνή των μονοπωλίων που επιδιώκουν την έξοδο από την κρίση, με τον λαό πτωχευμένο και χρεοκοπημένο” χαρακτήρισε την ομιλία του κ. Σαμαρά σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.
“Θλιβερό ψεύτη που θεωρεί ότι απευθύνεται σε ανόητους και αδαείς” χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά η Χρυσή Αυγή. “Έχει αναλάβει εργολαβία το ξεπούλημα της Ελλάδος και τη δωρεάν διανομή του εθνικού μας πλούτου στους τοκογλύφους πιστωτές. Μόνο η πτώση της γελοίας και ξενόδουλης συγκυβέρνησης και η ανάληψη των ηνίων της χώρας από μία πραγματικά εθνική ηγεσία εγγυάται την επιβίωση της Ελλάδος ως κυρίαρχο εθνικό κράτος” αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα.
[title]«Αυτός ο υφεσιακός προϋπολογισμός μοιάζει με… γλυκό κελάιδισμα πουλιών»![title]

10 σχόλια

  1. Ως γονιός, καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς να μη ψηφίσουν, αύριο Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, την ΠΑΣΚ και την παράταξη της ΔΗΜΑΡ. Ψηφίστε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, αριστερά σχήματα, χριστ. εναλλ. κίνηση εκπαιδευτικών, ότι άλλο, όχι, όμως τις 3 παρατάξεις των 3 κομμάτων της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως γονιός, καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς να μη ψηφίσουν, αύριο Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, την ΠΑΣΚ και την παράταξη της ΔΗΜΑΡ. Ψηφίστε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, αριστερά σχήματα, χριστ. εναλλ. κίνηση εκπαιδευτικών, ότι άλλο, όχι, όμως τις 3 παρατάξεις των 3 κομμάτων της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA NA PA8ETE KOPRITES ELINARA POU TO PEZATE PSEFTOMANGES KALA SAS KANI O SAMARAS TETIA KA8IKIA POU ISTE ISASTAN OLO MANGIA KLANIA DEN SAS ARESI TIPOTE SOSTO EXETE MA8I OLI STRABA PLIROSTE KOLOMANGES MPAS KAI KSEPNISETE POU DEN TO BLEPO ALA POTE DEN KSERIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ιδεολογίες έχουμε χορτάσει. Από τα έργα των πολιτικών μας καταστραφήκαμε.
    Μου φαίνονται απίστευτα ,ότι μπορεί να γίνουν . Ο καιρός θα δείξει. Μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.
    Με υπάρχοντα δεδομένα της εξαθλίωσης του απλού κοσμάκη , νομίζω ότι εκτός από τους βολεμένους και ανόητους ,δεν ενδιαφέρει τον απλό κοσμάκη αν ο Πρωθυπουργός , είναι γαλάζιος , πράσινος , κόκκινος ή οποιασδήποτε άλλης απόχρωσης. Το πρόβλημα είναι να επιλυθούν τα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας του λαού.
    Με το να πέσει ο Σαμαράς , όπως έπεσε και ΓΑΠ ή στο υποτιθέμενο σενάριο επιστημονικής φαντασίας , όταν είναι στη βουλή και οι 300 ,πέσει ένας μετεωρίτης και τους σκοτώσει όλους , θα βγούμε από την εξαθλίωση???? Κάποιοι άλλοι θα αναλάβουν και θα κάνουν τα ίδια .Και ο Λένιν πλήρωνε κανονικά τα χρέη της χώρας του. Η λύση για μένα , είναι η αύξηση του ΑΕΠ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝ ΠΑΛΙ
    ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΞΑΝΑ
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
    ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΩΛΑΔΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΑ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΙΝΟΚΙΟ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΛΙΓΟ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΑΦΙΛΟΤΙΜΕ; ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΡΕ ΞΙΠΑΣΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ;

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟΥ ΓΕΝΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕς ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΑΘΛΙΕ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΗ ΖΩΗ; 3000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ; 2000000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝΜΙΟΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΧΟΜΠΥ ΤΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ; ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΌΣΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ; 2500000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ; Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΕΝΙΤΕΥΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΡΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΙΤΗΣ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΑΥΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΝΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχουν αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη και την κοροιδια ως τρόπο ζωής.

    Το γελοίο δε της υπόθεσης είναι αφου αραδιασε το παραμυθι του σηκωθηκαν κατι κοπουκια που ουρλιαζαν οταν ηταν στην αντιπολιτευση εναντιον του μνημονιου και τωρα ορθιοι χειροκροτούσαν με πάθος που θα ψηφισουν το μνημονιο!!!!τόσο ξιπασμενα καθικια ειναι.

    Καμαρωσε τους Ελληνα που δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο αυτα τα καθαρματα που παίζουν με την ζωή σου λεγωντας καθημερινα ψεμματα και σκοτωνοντας οτι ακομα σου εχει απομείνει αν εχει μείνει.

    Απόλαυσε τους πιο τραγικους θεατρίνους στο πιο χυδαιο θεατρο με θεμα την ζωή μας.

    Δεν ξερω πόση οργη εχει συσσωρευτεί στις ψυχές των Ελλήνων αλλα ευχομαι πραγματικά να μην εκτονωθεί γιατι αυτα που θα γινουν δεν θα εχουν τελειωμό και επιστροφή. Ο Θεός να μας βοηθησει και να μην αφήσει να οδηγηθουν τα πράγματα εκεί ΑΛΟΙΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. 8.26

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΟΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ.
    Ο ΛΕΝΙΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΤΣΑΡΙΚΑ ΧΡΕΗ.
    ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠ'ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση