GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερντογάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι παραβίασε την εκεχειρία

Ότι παραβιάζει την εκεχειρία με το ισλαμιστικό κίνημα της Χαμάς βομβαρδίζοντας τη Λωρίδα της Γάζας, κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ο Τούρκο...

Ότι παραβιάζει την εκεχειρία με το ισλαμιστικό κίνημα της Χαμάς βομβαρδίζοντας τη Λωρίδα της Γάζας, κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα σταματήσουν οι εχθροπραξίες το συντομότερο δυνατό.
«Στην πραγματικότητα, είναι το Ισραήλ που παραβίασε την κατάπαυση του πυρός», δήλωσε στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της Άγκυρας πριν από μια επίσκεψή του στην Αίγυπτο.
«Αυτή είναι μια τακτική του Ισραήλ να δείχνει με το δάχτυλο τη Χαμάς και να επιτίθεται στη Γάζα», δήλωσε ο κ. Ερντογάν και πρόσθεσε ότι χθες Παρασκευή το βράδυ είχε συνομιλίες για τη σύγκρουση στη Γάζα, με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και το ρώσο ομολογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Είπε επίσης ότι θα θέσει το θέμα στον Αιγύπτιο Πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι κατά τις συνομιλίες τους στο Κάιρο.
Ο Ερντογάν προέτρεψε τις μεγάλες δυνάμεις να ενεργήσουν γρήγορα για να επιτύχουν μια εκεχειρία στη Γάζα, διότι όπως είπε, «ο αριθμός των νεκρών, κυρίως γυναίκες και παιδιά, αυξάνεται συνεχώς».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση