GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βύθισε» το ΧΑ η πολιτική αβεβαιότητα

Το σήριαλ που ταλάνισε επί μήνες τη χρηματιστηριακή αγορά τέλειωσε με την υπερψήφιση του ν/σ για τα μέτρα του νέου μνημονίου. Ταυτόχρο...

Το σήριαλ που ταλάνισε επί μήνες τη χρηματιστηριακή αγορά τέλειωσε με την υπερψήφιση του ν/σ για τα μέτρα του νέου μνημονίου.
Ταυτόχρονα όμως ανοίγει ένας νέος κύκλος αβεβαιότητας, καθώς το κυβερνητικό σχήμα βγαίνει αποδυναμωμένο από αυτή τη μάχη, ενώ στην ΕΕ συζητούνται πολλά σενάρια για τη διαχείριση του ελληνικού προβλήματος και επίκειται η λήψη κρίσιμων αποφάσεων.
Η φράση του υπουργού Οικονομικών «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» συμπυκνώνει την αίσθηση που επικρατεί στην αγορά, ότι η χώρα παραμένει σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και ότι δεν πρέπει να αποκλείονται εκπλήξεις και ανατροπές στο δρόμο προς την εκταμίευση της δόσης και τη συνέχιση της χρηματοδότησης.
Οι φόβοι αυτοί αποτυπώθηκαν σήμερα στο ταμπλό του ΧΑ, που «κοκκίνισε» καθώς οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραψαν μεγάλες απώλειες και όλοι οι δείκτες κινήθηκαν καθοδικά.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 794,67 μονάδες καταγράφοντας απώλειες -3,77%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 61,14 εκατ. ευρώ.

3 σχόλια

  1. Και πού να δουν κυβέρνηση Καμμένου - Τσίπρα με άλλες τσόντες!!!!

    Ο Τιτανικός θα είναι επιθεώρηση στο Δελφινάριο μπροστά στο τι θα πάθει το Χρηματιστήριο και η ελληνική οικονομία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ. ΗΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΠΙΤΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 1000 ΕΥΡΩ.
    ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ( ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ) ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ( ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ), ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 1999, ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ !

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ( ΕΝΑ 5% ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ! ΞΕΧΑΣΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΣΠΑΝΩΝ ΚΛΠ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !

    Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στην Ισπανία έχουν χάσει τα σπίτια τους τα τελευταία χρόνια, κάτι που γέννησε ένα κίνημα διαμαρτυρίας και αναγκάζει τους πολιτικούς να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν τη νομοθεσία που διέπει τις υποθήκες.

    Δεκάδες άνθρωποι που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους έχουν κατασκηνώσει μπροστά από τα γραφεία της τράπεζας Bankia στη Μαδρίτη, μια από τις τράπεζες που έχει εκτεθεί περισσότερο στα στεγαστικά δάνεια.

    «Είμαστε εδώ επί δύο εβδομάδες», δήλωσε ο Φρέντι, 51 ετών. «Και δεν θα φύγουμε μέχρι η Bankia να διαπραγματευτεί μια λύση για το πρόβλημά μας».

    Οι εξώσεις ανθρώπων που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα στεγαστικά δάνειά τους αφού μείνουν άνεργοι έχει καταστεί ένα «από τα πιο εμφανή σημάδια της κρίσης», όπως παραδέχθηκε ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι.

    Περίπου 350.000 άνθρωποι έχουν χάσει τα σπίτια τους από το 2008 και σύμφωνα με εκτιμήσεις περίπου 200.000 ακόμη αναμένεται να έχουν την ίδια μοίρα.

    Αυξάνονται συνεχώς τα στρώματα μπροστά από τη Bankia όπου οι διαδηλωτές κάθονται, κοιμούνται ή συλλέγουν υπογραφές υπέρ μιας κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας που έχει στόχο να βοηθήσει τους δανειολήπτες που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XESTHKAME GIA TO KOLOXRHMATISTHRIO TON KERDOSKOPON.
    OTAN DIALYETAI H MESAIA ASTIKH TAKSH KAI YPARXOYN 2 EKATOMMYRIA ANERGOI, DEN PAEI NA KATAPONTISTEI...
    APO TH STIGMH POY O OPOIOS PLOYTOS MOIRAZETAI SE 10 ANTHROPOYS, TOKOGLYFOUS KAI KERDOSKOPOYS, TOTE KANEIS DEN ENDIAFERETAI GIA TO KOLOXRHMATISTHRIO. FOTIA KAI BOYRBERH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση