GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρά ΚΚΕ κατά Σαμαρά, συγκυβέρνησης και Ε.Ε.

Επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, της τρικομματικής κυβέρνησης, και της Ε.Ε., εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή της δηλώσεις του Αντώνη Σα...

Επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, της τρικομματικής κυβέρνησης, και της Ε.Ε., εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή της δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, στις Βρυξέλλες.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός, «ο πρωθυπουργός και τα κόμματα της συγκυβέρνησης δεν μπορούν να παριστάνουν τους προστάτες του λαού απέναντι στις λυκοσυμμαχίες ΕΕ και ΔΝΤ, οι οποίοι είναι σύμμαχοί τους και μαζί διεξάγουν τον άγριο πόλεμο κατά των εργαζομένων».
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «όσο πιο γρήγορα απορρίψει ο λαός την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης και τις ψεύτικες υποσχέσεις για φιλολαϊκή λύση χωρίς ρήξη με τα μονοπώλια, την ΕΕ και το ΔΝΤ, τόσο πιο γρήγορα θα βάλει τέλος στην εξαθλίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση