GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολονύχτιοι πανηγυρισμοί για τον πρωταθλητή Φέτελ

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι… συγχωριανοί του Σεμπάστιαν Φέτελ. Στο Χέπενχαϊμ, ιδιαίτερη πατρίδα του γερμανού πιλότου, στήθηκε ολονύχτιο πάρτ...

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι… συγχωριανοί του Σεμπάστιαν Φέτελ. Στο Χέπενχαϊμ, ιδιαίτερη πατρίδα του γερμανού πιλότου, στήθηκε ολονύχτιο πάρτι για την κατάκτηση του τρίτου συνεχούς πρωταθλήματος στη Formula 1 από τον 25χρονο οδηγό.
Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες κόσμου φορώντας καπέλα και φόρμες του δικού τους ανθρώπου και της Red Bull συνέρρευσαν σε κεντρικό σημείο της κωμόπολης, που αριθμεί περίπου 25.000 κατοίκους, για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη το Grand Prix του Ιντερλάγκος.
Κι αφού αγχώθηκαν βλέποντας τον αγώνα να ξεκινά άσχημα για το καμάρι τους ή όταν τον είδαν να χάνει πολλές θέσεις στην κατάταξη, στο τέλος πανηγύρισαν βλέποντας να του αρκεί η έκτη θέση για να πανηγυρίσει ένα ακόμη πρωτάθλημα.
Πανηγύρισαν δεόντως, τραγούδησαν και ήπιαν άφθονη μπίρα στην υγειά του Φέτελ, τον οποίο περιμένουν τις επόμενες ημέρες να βρεθεί κοντά τους για να τον υποδεχτούν όπως του πρέπει: σαν τοπικό ήρωα.
Άλλωστε ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να αποκαλούν το Χέπενχαϊμ… Φέτελ-χαϊμ.
Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς…

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση