GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψύχραιμη αντίδραση στο ΧΑ

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στο Eurogroup και τα σενάρια περαιτέρω εξελίξεων προσπαθεί να απ...

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στο Eurogroup και τα σενάρια περαιτέρω εξελίξεων προσπαθεί να αποτιμήσει η χρηματιστηριακή αγορά, Μετά την αρχική ιδιαίτερα αρνητική αντίδραση – που έφερε τον τραπεζικό δείκτη στο -8% και τον ΓΔ στο -3,3% – το ψυχολογικό κλίμα άλλαξε και η εικόνα στο ταμπλό βελτιώθηκε.
Στην αγορά εδραιώνεται πλέον η πεποίθηση ότι δεν πρόκειται για καταστροφή και ότι κάποια συμβιβασιστική-μεταβατική λύση μπορεί να συμφωνηθεί πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της επόμενη εβδομάδα.
Αναλυτές εκτιμούν ότι η μεταβλητότητα θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο στις επόμενες συνεδριάσεις, ενώ το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ειδησεογραφία για τις συνεχιζόμενος διαπραγματεύσεις επί το ελληνικού προβλήματος.
Ο Γενικός Δείκτης τελικά διαμορφώθηκε στις 830,27 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +1,1%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 64,79 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση