GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Δένδιας έχει… αστιγματισμό!

Δεν έχουν περάσει δύο ημέρες από τη Δευτέρα, όταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας δήλωνε, με βεβαιότητα, πως «συνεργασία ΕΛΑΣ και...

Δεν έχουν περάσει δύο ημέρες από τη Δευτέρα, όταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας δήλωνε, με βεβαιότητα, πως «συνεργασία ΕΛΑΣ και Χρυσής Αυγής, δεν μου έχει αποδειχθεί ποτέ με επαρκή τρόπο, ώστε να χρειαστεί να λάβω μέτρα» και σήμερα… πριν «αλέκτωρ λαλήσαι τρεις», έγινε γνωστό ότι δόκιμος αστυνομικός, προσποιούμενος το φοιτητή, έλαβε μέρος σε Γενική Συνέλευση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, όπου και «απέιλησε Θεούς και δαίμονες», επικαλούμενος τη… Χρυσή Αυγή, στην οποία διατεινόταν ότι ανήκει.
Όπως προκύπτει, ο αρμόδιος υπουργός διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ για το περιστατικό. Ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλει την εξέλιξή της, όμως, για να λέγονται και τα πράγματα με το όνομά τους, είναι αν όχι προκλητικό, τουλάχιστον εξαιρετικά άστοχο, ανεξάρτητα από το σημερινό περιστατικό, να μιλά με τόση βεβαιότητα ο υπουργός -βεβαιότητα που αντανακλά και μια κάποια αλαζονεία, για ένα θέμα που… βοά ο τόπος ότι υφίσταται.
Σε κάθε περίπτωση, και για τον ίδιο τον κ. Δένδια είναι αν μη τι άλλο άκομψο να αναγκάζεται σε αυτο-διάψευση, ουσιαστικά, δυο μέρες αφότου προέβη στη σχετική δήλωση. Εκτός και αν όντως δεν… βλέπει τι γίνεται γύρω του, οπότε και δικαιολογείται.
Π.Σ.
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση