GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με περιμένει και μένα αυτό το μικρό ταπεινό νεκροταφείο που έχει δεχθεί ήδη τη Μαρίκα, με θαυμάσια θέα!

Παρουσία του προσωπικού του γιατρού, Σωτήρη Ράπτη, ο πρώην Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης μίλησε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ για το θάνατο και την ο...

i R 2012.11.17 16h48m20s 002  300x143 Με περιμένει και μένα αυτό το μικρό ταπεινό νεκροταφείο που έχει δεχθεί ήδη τη Μαρίκα, με θαυμάσια θέα!Παρουσία του προσωπικού του γιατρού, Σωτήρη Ράπτη, ο πρώην Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης μίλησε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ για το θάνατο και την οδύνη του από την απώλεια της συζύγου του Μαρίκας, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι απόλυτα προετοιμασμένος για αυτό το ενδεχόμενο και λέγοντας ότι παρά τη μετρημένη ζωή που έχει διάγει μέχρι σήμερα, συνεχίζει να επιτρέπει μία μικρή «αμαρτία» στον εαυτό του, ένα με δύο τσιγαράκια την ημέρα για την απόλαυση.
«Δυστυχώς, η Μαρίκα προηγήθηκε από μένα, δεν το περίμενα. Περίμενα ότι θα έρθει δεύτερη. Εμένα η μεγάλη επιθυμία τώρα και γι’ αυτό παρακαλώ τον Θεό είναι να πεθάνω όρθιος. …Δεν φοβήθηκα ποτέ τον θάνατο και ούτε τον φοβάμαι. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει «Αλλωστε είμαι 94 χρόνων. Με περιμένει και μένα αυτό το μικρό ταπεινό νεκροταφείο που έχει δεχθεί ήδη τη Μαρίκα, με θαυμάσια θέα. Όλα τα πράγματα έχουν το τέλος τους, δεν υπάρχει αμφιβολία γι΄ αυτό. Αγαπώ τη ζωή και όσο ζήσω θέλω να είμαι υγιής. Αλλά η αρρώστια δεν είναι όνειδος κι ούτε είναι εις βάρος κανενός το να είναι ασθενής. Προσωπικά, δόξα τω Θεώ, είχα μια μακρά ζωή, δεν μπορώ να παραπονούμαι…».
Καταλήγοντας ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει «Εκανα μια πειθαρχημένη ζωή αν και τις απολαύσεις τις αγάπησα όλες. Δεν υπάρχει κάτι που να μην το έκανα. Και το πιοτό μου αρέσει και το τσιγάρο μου άρεσε, αλλά το έκοψα πριν από πενήντα πέντε με εξήντα χρόνια. Εξακολουθώ όμως να καπνίζω ένα με τα δύο τσιγάρα γιατί δεν θέλω να στερηθώ αυτή την απόλαυση. Κατάφερα όμως να μη γίνω δούλος καμίας αδυναμίας. Κι ελπίζω να ισχύσει ως το τέλος, που άλλωστε πλησιάζει».

6 σχόλια

  1. Ο αρχιαποστάτης που συνεχώς αναβάλει το ραντευού του με τον χάρο …

    Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος στον Θεό και να Τον θεωρεί τόσο διεστραμμένο, ώστε να δίνει ζωή στον Δράκουλα των Χανίων !!!.

    ο Εφιάλτης Δρακούλας … δεν ζει εξαιτίας της αγάπης του Θεού.

    Άποψή μας είναι ότι ζει εξαιτίας του σχεδιασμού του Θεού.

    Ο Θεός μάλλον τον κρατά ζωντανό, για να δει να ορκίζεται ο Κούλης θυρωρός στην Συγγρού , η Ντόρα επίτιμος πρόεδρος του γηροκομείου των αποβλήτων και ο μαουνιέρης επιβήτωρας Ισί-δωρας ισόβιος προεδρος των κρατούμενων του Κορυδαλλού και όχι μόνον ...

    Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.

    Δεν αρκούν σελίδες, χρειάζονται τόμοι βιβλίων για να περιγράψουν τον βίο και την πολιτεία αυτού του πολιτικού εφιάλτη της Δημοκρατίας…και της οσίας οικογενείας του…

    Δεν παραδίδει τίποτε τζάμπα ο επίτιμος Φαταούλας.

    Είμαστε σίγουροι ότι ποσοστά ακόμα και από την κηδεία του θα διεκδικήσει ο αχόρταγος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος μίλησε ανθρώπινα και δείχνει ότι έχει γνώση των πραγμάτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ !!!
    (Φτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)
    Δόγμα του: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

    O Θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί… Και ο Λαός το ίδιο…

    Αν και η ιστορία γράφεται μετά θάνατον, σε αυτόν έκανε το χατίρι, να τον καταγράψει εν ζωή, με τον επονείδιστο χαρακτηρισμό του εφιάλτη , του δράκουλα και του φαταούλα…!

    Η φαμίλια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία…

    Η οσία φαμιλια έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής τέσσερα από τα μέλη της (πατήρ ,υιός ,θυγατέρα και εγγονός ) να αμείβονται πλουσιοπάροχα από το δημόσιο ταμείο.

    Το πόθεν έσχες της φαμίλιας ξεχειλίζει από κτίρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές, τραπεζικές καταθέσεις,κτλ....

    Ήταν φυσικό και επόμενο, ως αποτέλεσμα μία ζωής, όπου το προσωπικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια, είχαν κυρίαρχο ρόλο…

    Επειδή μιλάμε για τον Μητσοτάκη, πάντα πρέπει ν’ αναζητάμε στις επιλογές του και κάποιο επιπλέον οικονομικό η οικογενειακό κέρδος.

    Τον πληρώνει το κράτος από το 1946 μέχρι το 2012 (66 χρόνια) και τώρα παίρνει 4 συντάξεις και ίδρυμα, αυτοκίνητο, σοφερ, ταξιδια ..ολα πληρωμένα απο τους φόρους μας.

    ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - Την πληρώνει το κράτος από το 1989 μέχρι το 2012 (23 χρόνια). Μην νευριάζετε μαζί της είναι ανεπάγγελτη δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της.

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρώνει το κράτος από το 2004 μέχρι το 2012 (8 χρόνια).

    ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - Τον πληρώνει το κράτος από το 2011 μέχρι και το 20... Ο υπέρ δήμαρχος Καρπενησίου και υιός της Ντόρας Μπακογιάννης.

    ΙΣΙ-ΔΩΡΑΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΟ ΕΠΙΒΗΤΩΡ…Ολυμπιακάρχης ,υποψήφιος “ Αθάνατος”, μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλοκαταθέτης ...

    Η οσία οικογένεια του φαταούλα θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να της παρέχει δια βίου πλουσιοπάροχο σίτιση από το Δημόσιο Πρυτανείο. 

    Ο Απέθαντος πάτρωνας, ο γνωστός Δράκουλας των Χανιών, ο πάτερ φαμίλιας … τους ευχήθηκε καλή επιτυχία … και οπωσδήποτε ισόβιες κρατικές εισπράξεις...

    Aν ο Θεός δεν βάλει το χέρι του, μόνον η ειρηνική επανάσταση των αγανακτισμένων μπορεί να εκτοπίσει την κρατούσαν διεφθαρμένη οικογενειοκρατία των Μητσοτάκηδων και των οικονομησάριων υποτακτικών τους ...

    ΕΙΘΕ ΚΑΙ ΑΜΗΝ ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας: Μία είναι η καταραμένη οικογένεια στην Ελλάδα, οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. κι εσείς συνεχίζετε να βρίζετε τον Μητσοτάκη. Και χειρότερα να πάθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΘΕΑ!

    ΦΑΥΛΕ

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ

    ΑΧΡΕΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση