GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το Ισραήλ να δείξει αυτοσυγκράτηση»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν κάλεσε σήμερα το Ισραήλ να επιδείξει αυτοσυγκράτηση στην άμυνά του εναντίον επιθέσεων ...

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν κάλεσε σήμερα το Ισραήλ να επιδείξει αυτοσυγκράτηση στην άμυνά του εναντίον επιθέσεων από τη Γάζα.
«Φυσικά το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα και οι επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ πρέπει να τερματιστούν. Όμως η διεθνής κοινότητα περιμένει επίσης από το Ισραήλ να επιδείξει αυτοσυγκράτηση. Ανησυχώ πολύ για την κλιμάκωση της βίας τόσο στη Γάζα όσο και στο Ισραήλ», δήλωσε ο Ράσμουσεν.
Ο γγ πρόσθεσε ότι το ΝΑΤΟ δεν εμπλέκεται στην ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή και δεν βλέπει κάποιο ρόλο σ’ αυτή για τη συμμαχία. «Καλωσορίζω τις περιφερειακές και διεθνείς προσπάθειες για να βρεθεί μια διευθέτηση», δήλωσε ο Ράσμουσεν.

1 σχόλιο

  1. Αντε ρε Μαλάκα σιγά το πράμα θα σκωτωθουν και μερικοί αραπάδες και κάτι τρέχει στα γύφτικα αφου κάνουν 10 παιδιά ο καθένας το λιγώτερο.

    Το μεγάλο Λάθος του Ισδραήλ ειναι που δεν τους αφήνει να κάνουν κράτος και μάλιστα να τους δώσει και όπλα σε δυό εβδομάδες θα έχουν σκωτωθεί όλοι μεταξύ τους δεν βλεπεται σε όλε τι Αραβικές χώρες όλοι σκωτώνται μεταξύ τους.

    Ισδραηλινοί αν έχετε μυαλό δώστε όπλα στις αντιμαχομενες ομάδες των Παλαιστινίων και κάντε τους κράτος σε λίγο καιρό δεν θα μεινει κανένας, τόσο μαλάκες ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση