GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνομιλία Ομπάμα – Ερντογάν για την κρίση στη Γάζα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε στον Τούρκο Πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν για να συζητήσουν το πώς οι δύο χώρες θα μπορούσαν να...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε στον Τούρκο Πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν για να συζητήσουν το πώς οι δύο χώρες θα μπορούσαν να βοηθήσουν να τερματιστεί κλιμάκωση της βίας μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε σήμερα ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Ο Μπεν Ρόουντς, αναπληρωτής σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εθνικής ασφάλειας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «θέλουν το ίδιο πράγμα που θέλουν και οι Ισραηλινοί», το οποίο είναι να τεθεί τέλος στις επιθέσεις με πυραύλους κατά του Ισραήλ από Παλαιστίνιους μαχητές στη Γάζα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δίνουν έμφαση στη διπλωματία και στην «αποκλιμάκωση», που τα θεωρούν κλειδιά για την επίλυση της σύγκρουσης, είπε ο Ρόουντς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση