GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχειρηματικές συναντήσεις την Παρασκευή στο Επιμελητήριο Ηρακλειου

Την προώθηση των ποιοτικών κρητικών προϊόντων στις αγορές της Ρωσίας, της Φινλανδίας, της Λιθουανίας και του Βελγίου επιχειρεί με ...


Την προώθηση των ποιοτικών κρητικών προϊόντων στις αγορές της Ρωσίας, της Φινλανδίας, της Λιθουανίας και του Βελγίου επιχειρεί με στοχευμένες δράσεις το Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Την προσεχή Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, διοργανώνει κατ’ ιδίαν συναντήσεις επιχειρηματιών του Νομού Ηρακλείου με εκπροσώπους εννέα εταιρειών εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών από τις τέσσερις χώρες, με στόχο να συναφθούν συμφωνίες για την αγορά κρητικών προϊόντων.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες του Νομού Ηρακλείου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου (κα. Δημάρη τηλ: 2810 247049).
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται τα προϊόντα: λάδι, πάστα ελιάς, ελιές, μέλι, οπωροκηπευτικά, βότανα, αρωματικά φυτά, κρασί, σταφίδες, νερά, αναψυκτικά, τυριά, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά, κρέατα, παξιμάδι, ξηροί καρποί.
Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα γίνουν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου.
Οι ξένοι επιχειρηματίες πραγματοποίησαν και σήμερα Δευτέρα συναντήσεις με επιχειρηματίες του Νομού Ηρακλείου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου εκδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον για ελαιόλαδο, κρασί, μαρμελάδες και αρτοσκευάσματα.
Αντίστοιχες συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 13, 14 και 15 Νοεμβρίου στα Επιμελητήρια Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «ΣΥΝΕΡΓΩ». Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση