GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οίκος ανοχής στη Γερμανία ρίχνει τις τιμές

«Πενία τέχνας κατεργάζεται» και για τους ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής. Για αυτό και η 28χρονη Denise Tausch, βλέποντας τους πελάτες της, ...

«Πενία τέχνας κατεργάζεται» και για τους ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής. Για αυτό και η 28χρονη Denise Tausch, βλέποντας τους πελάτες της, λόγω της ανεργίας, να μειώνονται αισθητά, αποφάσισε να ρίξει τις τιμές.
Όπως ισχυρίζεται η Denise, που διατηρεί οίκο ανοχής στο Βούπερταλ της Γερμανίας, στόχος δεν είναι μόνο η σωματική ικανοποίηση των πελατών αλλά και η ψυχολογική τους στήριξη, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που πληρώνουν μόνο και μόνο για να πουν τον πόνο τους.
Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η ίδια, πολλοί ένιωσαν καλύτερα επισκεπτόμενοι τον οίκο ανοχής, με αποτέλεσμα να ψάχνουν με άλλη διάθεση για δουλειά.
Οι πελάτες πληρώνουν πλέον 25 στερλίνες έναντι των 40 που πλήρωναν για μισή ώρα. Την ιδιοκτήτρια έχουν προσεγγίσει και ομάδες φοιτητών που ζητούν μαζική έκπτωση κάτι το οποίο ωστόσο δεν δέχτηκε.
Όπως είπε: «Αν ρίξω κι άλλο τις τιμές, τότε οι υπηρεσίες θα είναι ακριβές για τους τακτικούς πελάτες και δεν είναι δίκαιο».

2 σχόλια

  1. to συγκεκριμενο μπουρδελο ειναι γεματο ελληνιδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι σχεση ρε Μαλακα εχει το Βουπερταλ με τις στερνινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση