GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανταλλαγή πυρών στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας

‘Ενας Σύρος σκοτώθηκε και δέκα άνδρες των λιβανικών δυνάμεων ασφαλείας τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών στα σύνορα Λιβάν...

‘Ενας Σύρος σκοτώθηκε και δέκα άνδρες των λιβανικών δυνάμεων ασφαλείας τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας.
Το περιστατικό συνέβη όταν ένα φορτηγό, προερχόμενο από τη Συρία, στο οποίο επέβαιναν 15 άνθρωποι, προσπάθησε να διασχίσει τα σύνορα. Ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει σε σημείο ελέγχου στην περιοχή Χναϊντέρ με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους επιβάτες του φορτηγού, οι οποίοι οπλοφορούσαν και στις λιβανικές δυνάμεις ασφαλείας.
Από την έναρξη της κρίσης στη Συρία, πριν από 19 μήνες, έχουν σημειωθεί πολλά επεισόδια ανταλλαγής πυρών στα σύνορα των δυο χωρών και αρκετές φορές οβίδες του συριακού στρατού έχουν πέσει στη λιβανική πλευρά των συνόρων.
Ο Λίβανος έχει διαμαρτυρηθεί επισήμως στη Συρία για παραβιάσεις του εδάφους του, ενώ το καθεστώς ‘Ασαντ κατηγορεί το Λίβανο ότι επιτρέπει την παράνομη είσοδο στη Συρία ενόπλων και όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση