GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσηκωμός στην Λέσβο – Να μην κλείσει η ΔΟΥ Καλλονής

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Κεντρικής και της Βορειοδυτικής Λέσβου για την απόφαση να κλείσει μέχρι το τέλος του χρόνου η ΔΟΥ ...


Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Κεντρικής και της Βορειοδυτικής Λέσβου για την απόφαση να κλείσει μέχρι το τέλος του χρόνου η ΔΟΥ Καλλονής.
Όπως λένε η συγκεκριμένη εφορία εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος του νησιού και για τον λόγο αυτό συγκλήθηκε συνέλευση από την επιτροπή αγώνα κατοίκων και φορέων κεντρικής και βορειοδυτικής Λέσβου, σύμφωνα με το newsit.gr
Όπως λένε, δεν λήφθηκαν υπόψιν τα ιδιαίτερα γεωγραφικά χαρακτηριστικά του νησιού, το μέγεθος της Λέσβου που είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση στην Ελλάδα, η αρχή της νησιωτικότητας όπως εκφράζεται στο άρθρο 10 του Συντάγματος και οι χιλιάδες υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί από τους κατοίκους.
Εξηγούν ότι για να εξυπηρετούνται πρέπει να διανύουν έως και 200 χιλόμετρα.
Καλούν όλους τους κατοίκους του νησιού να είναι έτοιμοι για αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Γιατί όπως λένε: Σήμερα η εφορία. Αύριο τι;

1 σχόλιο

  1. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση