GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πέντε μνηστήρες για τη ΔΕΠΑ...

Πέντε είναι οι εταιρείες που κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Σύμφωνα με πληοροφορίες πρόκειτ...

Πέντε είναι οι εταιρείες που κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ.
Σύμφωνα με πληοροφορίες πρόκειται για δύο ρωσικές εταιρείες, η μία εκ των οποίων είναι η Gazprom, για τη Socar, μία ακόμη ισραηλινή και την ελληνική κοινοπραξία του ομίλου Μυτιληναίου με τον όμιλο Βαρδινογιάννη.
 

2 σχόλια

  1. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΡΗΤΟΡΙΑ, ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ! ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 20 ΚΑΙ ΤΟΥ 30%, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ 20% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σας και καλά συλλαλητήρια , εμείς από σήμερα ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΑΓΏΝΑ..

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΆΣΑΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΆ ΑΠΌ ΕΜΑΣ .. ΘΑ ΑΚΟΎΤΕ ΜΟΝΌ..
    ΚΆΛΩ ΑΓΏΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΊΖΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΏΖΟΥΝ..
    ΔΈΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ΤΙ ΈΓΙΝΕ; ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ....ΤΑ ΤΟΜΆΡΙΑ ΑΥΤΆ ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΟΜΆΡΙΑ ΉΤΑΝ.. (Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΠΛΉΡΩΣΕ ΤΟ ΡΕΎΜΑ!!! ΚΑΛΆ ΘΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ)

    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση