GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Ελλάδα θα καταφέρει να εξέλθει από την κρίση»

Με τις μεταρρυθμίσεις η Ελλάδα θα καταφέρει να εξέλθει από την κρίση και να διαμορφώσει όρους αξιοπρέπειας και ευημερίας για όλους τους ...

Με τις μεταρρυθμίσεις η Ελλάδα θα καταφέρει να εξέλθει από την κρίση και να διαμορφώσει όρους αξιοπρέπειας και ευημερίας για όλους τους πολίτες, ανέφερε κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Σχολιάζοντας το νέο πακέτο μέτρων που τίθεται σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή, ο κ. Σταϊκούρας έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για μέτρα, που περιλαμβάνουν την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, τη μείωση των καταβαλλόμενων συντάξεων σε αιρετούς, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες σημαντικές μειώσεις στις απολαβές του πολιτικού προσωπικού.
Τα νέα μέτρα στοχεύουν στον εξορθολογισμό της φαρμακευτικής δαπάνης, στην καλύτερη στόχευση των κοινωνικών δαπανών, δαπάνες που στην Ελλάδα είναι οι υψηλότερες στην Ευρώπη, σημείωσε, επίσης ο κ. Σταϊκούρας, υπογραμμίζοντας ότι επιταχύνονται οι αποκρατικοποιήσεις.
Επιπλέον, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε την ανάγκη σταθεροποίησης της οικονομίας της χώρας, σημειώνοντας ότι το υπό ψήφιση πακέτο μέτρων συνιστά αναγκαίο βήμα στην μακρά και δύσκολη πορεία της Ελλάδας.

1 σχόλιο

  1. Άσε ρε τσόφλι τα σάπια και τράβα στο μπαμπάκα σου

    Μόνο οι ΠΑΣΟΚοι είναι υπεύθυνοι

    Αυτά που λες τώρα τα είπες όταν έπρεπε προ 2ετίας;

    Σωστά τα λες αλλά καθυστερημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση