GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βουλιάζει» από κόσμο το Σύνταγμα παρά τη βροχή

«Βουλιάζει» το κέντρο της Αθήνας από διαδηλωτές! Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι βρίσκονται αυτή την ώρα μπροστά από το Κοινοβο...


«Βουλιάζει» το κέντρο της Αθήνας από διαδηλωτές!
Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι βρίσκονται αυτή την ώρα μπροστά από το Κοινοβούλιο και με μία φωνή φωνάζουν ένα μεγάλο «Όχι στο Μνημόνιο 3»!
18:35 – Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ “σκαρφάλωσαν” πάνω από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και ανάρτησαν πανό, το οποίο αναγράφει “Καταστρέφετε τη χώρα – Φύγετε από εδώ”. Το “παρών στο Σύνταγμα” δίνουν και οι βουλευτές του κόμματος, κ.κ. Δημήτρης Παπαδημούλης και Σοφία Σακοράφα.
18: 10 – Το μπλοκ της ΠΟΕ-ΟΤΑ καταφθάνει στην πλ. Συντάγματος
18:05 – Και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έξω από τη Βουλή. Με επικεφαλής των πρόεδρο του κόμματος κ. Πάνο Καμμένο και τους βουλευτές ενώθηκαν με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα.
18:00 – Κόσμος ανεβαίνει συνεχώς από την Ερμού.
17:45 – Χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ έφθασαν στο Σύνταγμα
17:00 – Το «παρών» στο Σύνταγμα δίνουν και οι Αγανακτισμέν
οι Μοτοσικλετιστές.
Άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας δίνουν το “παρών” στο συλλαλητήριο, την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, η οποία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
“Φρούριο” το Κέντρο
Οι περισσότεροι δρόμοι γύρω από κέντρο είναι κλειστοί, ενώ με τις ασπίδες παρά πόδας και σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια. Μάλιστα, το «παρών» δίνουν οι υδροφόρες της ΕΛ.ΑΣ.
 «Βουλιάζει» από κόσμο το Σύνταγμα παρά τη βροχήΓια λόγους ασφαλείας, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.
Άρχισαν οι μολότοφ
Λίγο πριν τις 8 άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες μολότοφ. Το παρακράτος έπιασε δουλειά. Σιγά μην άφηναν τον κόσμο να διαδηλώσει… Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται, άραγε, για να παραδεχθεί και ο πλέον παραδόπιστος πως κράτος και παρακράτος αποτελούν ένα και το αυτό;
Live εικόνα ΕΔΩ http://www.ustream.tv/channel/10391454
: newsbomb.gr
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

2 σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ,ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω ο ... Καμμένος!!!

    Ηγέτης ο άνθρωπος, τι να λέμε τώρα.

    Ζήτω Παπαρήγα, Μαριάς, Τσίπρας και άλλες ... δημοκρατικές δυνάμεις

    Όλη η μούχλα της συντήρησης με ... αντιστασιακό μανδύα επαναστατεί και καλά.

    Οι μόνοι συνεπείς είναι οι ΠΑΣΟΚοι και μπράβο τους. Όρθιοι και ενημερωμένοι΄. Υπεύθυνοι. Οι υπόλοιποι που φταίνε για την κατάντια του τόπου (ΝΔκράτες και οι λοιποί γίγαντες της συγκυρίας) ας ψηφίσουν ή ας μην ψηφίσουν.

    Η Νέμεση έρχεται αλλά όχι επάνω σε αυτούς που ποντάρει ο όχλος και οι εμπρηστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση