GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης!

Με δάκρυα στα μάτια ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης,...


Με δάκρυα στα μάτια ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους και υπογράμμισε ότι η διακοπή των δρομολογίων δεν γίνεται με υπαιτιότητά τους...
«Οι οδηγοί είναι εδώ. Κάποιος από την κυβέρνηση να μας βάλει 1.000 λίτρα πετρέλαιο και τα λεωφορεία θα κινηθούν» είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και συμπλήρωσε ότι δέχεται καθημερινά τηλεφωνικές κλήσεις, λόγω της διακοπής των δρομολογίων.Σημειώνεται ότι παρά τις κινητοποιήσεις, ως δείγμα καλής θέλησης, τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης συνεχίζουν κανονικά τις μεταφορές μαθητών και τα δρομολόγια προς Αθήνα. Θυμίζουμε ότι χωρίς ΚΤΕΛ έχουν μείνει από χθες οι περίπου 150.000 κάτοικοι του ορεινού δήμου Λαγκαδά και Βόλβης στη Θεσσαλονίκη, καθώς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την επ’ αόριστον διακοπή εκτέλεσης 32 δρομολογίων, εξαιτίας έλλειψης ρευστότητας, που συνεπάγεται την αδυναμία προμήθειας καυσίμων. Όπως τονίζουν το κράτος από το 2009 οφείλει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από διάφορες αναθέσεις, όπως π.χ. τη μεταφορά μαθητών.
Πληροφορίες: enikos.gr

6 σχόλια

  1. Μην στεναχωριέστε η Ελλάδα θα έχει ανάπτυξη το είπε ο ΑΝΤΩΝΗΣ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΗ..

    Είμαστε σε τροχεία ανάπτυξης , ακόμα και αυτά που εισέπραττε το κράτος από το ΦΠΑ φόρους θα πηγαίνουν ΠΡΩΊΑ για την αποπληρωμή του δάνειου...όμως το 2045 θα βρούμε τον βηματισμό μας μόνοι μας, ετοιμαστείτε τώρα γιατί ερχετε αύξηση στο ρεύμα 30% , μύωση μισθών και συντάξεων και το ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θα πάνε τα 3,5 δισ ευρώ από τη δόση μαμούι ; (τα άλλα πάνε στις τράπεζες και στους τόκους δανείων= τοκογλύφους ). Εσύ,ελληνικέ λαέ, θα πάρεις τα ... τρια των Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη. Γιατί δεν βγαίνεις να πανηγυρίσεις για τη δόση ; Του χρόνου που θα πληρώσεις τριπλάσιες φόρους, έχοντας χάσει άλλο ένα 20% των εισοδημάτων σου, θα πρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί μας έσωσαν πάλι ! Άντε να κουνήσεις τα σημαιάκια της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ! Μακάκας ήσουν, μακάκα σε θεωρούν, μακάκας θα μείνεις !

    Πληροφορίες από του υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι από τους πρώτους που θα πάρουν μέρος από αυτά που τους χρωστάει το Δημόσιο είναι:

    Οι προμηθευτές καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και αεροπλάνων της Πολεμικής Αεροπορίας.
    Εταιρείες πετρελαιοειδών που προμηθεύουν με καύσιμα αστικές συγκοινωνίες και Ένοπλες Δυνάμεις.
    Προμηθευτές φαρμάκων σε κρατικά νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, κ.λπ.
    Εισαγωγείς ιατρικών εργαλείων και αναλωσίμων ειδών σε νοσοκομεία.
    Κατασκευαστές οδικών έργων που έχουν «παγώσει» κάθε εργασία τα δύο τελευταία χρόνια.
    Επιστροφές φόρων σε ιδιώτες από τους οποίους αποδεδειγμένα έχει παρακρατηθεί παράνομα φόρος.
    Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) στα οποία χρωστάει το κράτος μεγάλα ποσά από το 2008 έως το 2009 για διαφημιστικές καταχωρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάπτυξη είναι τα ΚΤΕΛ; Μήπως και τα ταξί; Και τα φαρμακεία; Και τα ΤΕΙ στην Κωλοπετινίτσα; Ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, δεν ντρέπεται να λέει ότι χρεοκόπησαν επειδή το Κράτος τους οφείλει 1.000.000 από το 2009; Δηλ. μετά από 50.000-100.000 δρομολόγια, από τα οποία να φανταστώ ότι κέρδιζε μόλις 20€, τους τάφαγε το Κράτος και ξεμείναμε. Επιχειρήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σημίτης στήριζε την ανάπτυξη. Τους χάριζε το ΦΠΑ για να αγοράσουν καινούργια ή σχεδόν καινούργια λεωφορεία (από τη Γερμανία). Ωραία χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση