GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, δήλωσε: «Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν. Μαζί με το ΚΚΕ, τα δυο κ...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, δήλωσε:
«Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν. Μαζί με το ΚΚΕ, τα δυο κομμουνιστικά κόμματα, υποστήριξαν στη Βουλή σχέδιο νόμου για την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Λένε όχι δηλαδή, στη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας, λένε όχι στην, από εδώ και πέρα, καταβολή των συντάξεων και των μισθών, λένε όχι στην αποπληρωμή των χρεών του δημοσίου προς ιδιώτες, λένε όχι στη ρευστότητα της αγοράς, λένε όχι στην επανεκκίνηση της οικονομίας που οδηγεί στην Ανάκαμψη.
Ο κ. Τσίπρας συντάχθηκε με το ΚΚΕ για την έξοδο της χώρας μας από την Ευρώπη.
Ο ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει καλά ποιο είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την πατρίδα μας. Αυτό που και ο ίδιος είχε περιγράψει μέσα στη Βουλή ευχόμενος «να χρεοκοπήσουμε όπως η Αργεντινή». Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν και τη συμμορία της δραχμής ο ελληνικός λαός δεν θα του κάνει το χατίρι».

5 σχόλια

  1. Φτώχεια καταραμένη -> Οι μισθοί των «golden boys» της Τράπεζας της Ελλάδος.. ANTE ΡΕ ΠΙΠΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ


    Μόλις... 7.615 ευρώ το μήνα παίρνει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή η Τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με τις καθαρές μηνιαίες αποδοχές του διοικητή, των υποδιοικητών της ΤτΕ και των τριών μελών του...
    Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ, 'Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

    Η Βουλή είχε ζητήσει τα εν λόγω στοιχεία από τον Φεβρουάριο του 2012 ωστόσο μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και μετά από τη μείωση κατά 30% του μισθού του κ. Προβόπουλου στα μέσα Σεπτεμβρίου η Τράπεζα ανταποκρίθηκε στις ερωτήσεις βουλευτών και δημοσιοποιεί τα στοιχεία. Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο το γεγονός ότι η υποδιοικήτρια της ΤτΕ Ελένη Δενδρινού- Λουρή λαμβάνει κάθε μήνα αποδοχές μεγαλύτερες από αυτές του Διοικητή.

    Συγκεκριμένα, οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές έχουν ως εξής:

    Γεώργιος Προβόπουλος, διοικητής: 7.615,92 ευρώ.

    Ελένη Δενδρινού-Λουρή, υποδιοικητής (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 8.148,12 ευρώ.

    Ιωάννης Παπαδάκης, υποδιοικητής: 7.373,64 ευρώ.

    Χαράλαμπος Σταματόπουλος: 4.596,91 ευρώ.

    Γεώργιος Οικονόμου (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 5.944,26 ευρώ.

    Ηλίας Πλασκοβίτης NAI TO MPOYMPOYKI TOY PASOK (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 6.765,87 ευρώ.

    Στο έγγραφο διευκρινίζεται επίσης ότι τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας δεν λαμβάνουν, σύμφωνα με ρητή πρόβλεψη του Καταστατικού, αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο Γενικό Συμβούλιο, αλλά μόνον μηνιαία αποζημίωση, η οποία ορίστηκε το 2002 στο ποσό των 256,88 ευρώ, μετά την αφαίρεση του φόρου, και έκτοτε δεν έχει μεταβληθεί.

    Από newpost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ. ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΦΡΙΚΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. Η ΝΔ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5%. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΡΑΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 30-50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ 5000 ΕΩΣ 10.000 ΕΥΡΩ !ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ; ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ! ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ!

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 95%, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

    ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ, ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΑΚΕ, ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ. ΤΩΡΑ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    ΗΛΙΘΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕ

    ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΤΗΣ ΑΡΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ..ΙΜΑΜΗΣ

    ΖΏΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΓΑΜΗΜΕΝΕ ..ΠΟΥΣΤΗ
    ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

    ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ..ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΟΧΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ Α Λ Η Τ Η Σ

    ΚΗΦΗΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟΣ - ΑΧΡΗΣΤΟΣ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..."συμμορία της δραχμής";;;;;;;;;;;;;
    ...μηπως το παρατραβατε ή πατε για νεο κομμουνιστικοσυμμορίτικο παραμυθι;....σαν αυτο που τρομοκρατησατε τον κοσμο πριν τις εκλογες της 17ης Ιουνη.........
    ....οσον αφορα τον "ελληνικο λαο", διαβαστε το τρεχον "ΠΟΝΤΙΚΙ": ΜΟΛΙς 4% σας πιστευει πια.......
    ....και παψτε πια να ταυτιζετε την Ευρωπη με το Ευρω.......
    ....Ευρωπη ειναι η Αναγεννηση, ο Διαφωτισμος, οι Επιστημες, ο Δυτικος πολιτισμος, οι ζωγραφοι, μουσικοι, μαθηματικοι, φιλοσοφοι,..........
    .....Ευρω ειναι μια κομπινα των Τραπεζιτων, και σεις οι ντοπιοι υπηρετες τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση