GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελέας για τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα ενώ για το θ...


Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα ενώ για το θέμα διενεργείται ήδη διοικητική έρευνα που διέταξε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος.
Η εντολή της Εισαγγελέως είναι να διαπιστωθεί αν στην υπόθεση προκύπτει αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα και αν τίθεται θέμα ζημιάς του ΕΟΠΥΥ, ενώ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης που φαίνεται να αφορά σε μεγάλο χρηματικό ποσό έχει ζητηθεί και η παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ δεν έχει αποκλείσει την περίπτωση λάθους στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (ΗΔΙΚΑ) και της μηχανογραφικής επεξεργασίας (ΚΜΕΣ) ενώ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θοδωρής Αμπατζόγλου έχει υποστηρίξει πως πρόκειται για τεχνικό λάθος.
Πηγή: enikos
Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση