GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σβήστηκε η πυρκαγιά στην εξέδρα στον Κόλπου του Μεξικού

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, στα ανοιχτά της Λουιζιάνας, μετά από δυστύχημα στο οποίο έχασαν τ...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, στα ανοιχτά της Λουιζιάνας, μετά από δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι.
Η εξέδρα αυτή βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων νοτίως της παραθαλάσσιας πόλης Γκραντ Άιλ και την εκμεταλλεύεται η πετρελαϊκή εταιρεία Black Elk Energy, η οποία εδρεύει στο Χιούστον του Τέξας.
Προς το παρόν παραμένει άγνωστο πόσα άτομα εργάζονταν πάνω στην εξέδρα τη στιγμή του δυστυχήματος. Εκτός από τους δύο νεκρούς, τουλάχιστον άλλα δύο άτομα αγνοούνται ενώ τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε νοσοκομεία.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη διαρροή πετρελαίου στη θαλάσσια περιοχή. Ένα βίντεο που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι WWLYV δείχνει πυκνό μαύρο καπνό να βγαίνει από την εξέδρα. Σύμφωνα με το κανάλι αυτό η πυρκαγιά έχει ήδη σβήσει. Η Black Elk Energy δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση